maanantai 9. heinäkuuta 2012

Uudet eväät

Tyttö vetää bataattia niin että napa paukkuu. Maistuu, eikä oireita näy! Juhlaa! Riisivelliä ollaan syöty myös, mutta siitä jury ei ole vielä tehnyt päätöstä onko sopiva vai ei. Jotain pientä ihottuman tynkää, mutta ei mitään selvää. Lykkään satsin velliä yöksi, katotaan nukkuuko kukaan. Jos nukkuu, tulkitaan myös riisi sopivaksi.

Oon ollut tosi taitava painojen nostelussa. Niin taitava, että oma painokin nousee. Varmaan hellekin tekee osansa, mutta veikkaan että jäätelö ja suklaa näyttelee jonkinlaista osaa tässä. Tuntuu etten saa herkkukierrettä millään katki. Joten päätin turvautua sellaisiin keinoihin joita en ole vielä kokeillut. Pussiruoka! Jo on aikoihin eletty. Mutta kuulin sen vaaleanvihreän 3-päivän "ruoka"paketin kutsun, ja vastasin siihen ostamalla niitä kaksi. Eli tänään on vedetty vielä unelmatorttua, huomenna syödään keittoa ja patukkaa. Jos ei muuta, niin tuleepahan kokeiltua onnistuuko moinen multa.

Eli jos oppuviikosta ei kuulu postauksia, olen kuollut nälkään :)

2 kommenttia:

  1. Hyväää TuVeee, niin sitä pitää! Pidän peukkuja, että tuhisette kaikki vellin tainnuttamina tyytyväisesti koko yön. :)

    Mut hei rauha niitten pussien kanssa! Toi ei mulla aiheuttais mitään muuta kuin kahta kauheemman mätä kaikkea mahdollista naamaan kaksin käsin -kohtauksen... Ei siihen tosin niitä pussejakaan tarvita, onnistuu muutenkin... .. . Mut kiva, jos sulla toimii. :) Laita nyt sit jotain raporttia, et tiedetään ettet oo ihan näivettynyt.

    VastaaPoista
  2. Illalla mä kattelin telkkaria ja KM hoiti ravitsmuspuolen. Antoi normimaidot vellin sijasta kun en tajunnut ohjeistaa... Tänään uusi yritys :D

    En mä noilla pusseilla luule 10 kiloa laihtuvanikaan, kunhan kokeilen. Ja jos saisin itseni temmottua irti herkkukierteestä tässä viikon aikana. KM:lle vähän maalailin sitten elämää pussien jälkeen (karkkipäivä 1 krt vko, enemmän vihanneksia, vähemmän riisiä ja pastaa jne normisetit), se oli vähän järkyttynyt, mutta lupasi kanssa tsempata (on silläkin vara pudottaa yks 10 kiloa vähintään). Mutta se kuulemma Skarppaa, eli syö vain ja ainoastaan hyvänmakauisia hiilareita :D

    VastaaPoista