sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Pyttipannua ja banaania

Joko saa alkaa selittelemään miksi on lipsunut uudenvuoden-lupauksistaan? Ei vaines, kun ei ole kummempia lupaillut, ei voi lipsuakaan. Nerokasta!
Vanha vuosi vaihtui uuteen hyvin rauhallisissa tunnelmissa, katseltiin Keittiömestarin kanssa telkkaria ja ikkunasta kun muut ampuivat satasia taivaalle. Viidennessä kerroksessa asuminen näytti taas puolensa, olkkarin ikkunasta ja parvekkeelta näki pitkälle vaikka ilma olikin sumuinen ja savuinenkin.
Vielä vartti ennen vuodenaihtumista taisin olla kuorimassa perunoita, kun Keittiömestari oli suunnitellut eiliseksi ruoaksi hifistellyn pyttipannun. Nyt se varmaan saa kilarit kun sanoin ruokaa pyttipannuksi, mutta mitä muuta ruoka on, jos se on paistettuja perunoita, nakkeja ja sipulia? Okei, oli siinä kasa muutakin, mutta nuo oli ne pääainekset.

Keittiömestari on muuten tehnyt uuden vuoden lupauksen, se aikoo tiputtaa painostaan 15 kiloa. Miten se aikoo saavuttaa tämän? Syömällä banaanin päivässä ja polkemalla kuntopyörällä kaksi kertaa viikossa noin puoli tuntia. Tästä olenkin repinyt huumoria tämän viikonlopun. Eikä sillä nyt siis ole pudotettavana kymmeniä kiloja normaalipainoon, itse asiassa tuo 15kg tuntuu aika paljolta. Toisaalta, on se kuulemma lihonnut meidän styylaamisen aikana yli kahdeksan kiloa.. Sehän tekee sellaisen kilon kuukaudessa. Hitto mä olen taitava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti