torstai 13. tammikuuta 2011

Se olis sitten karkkipäivä

Jahas, tämän viikon karkkipäivä olikin sitten tänään niinkuin otsikkokin jo kertoi. Olin kyllä suunnitellut että herkuttelen lauantaina jos menen katsomaan uusimman Vareksen leffaan. Soittelin tänään äidilleni ja lupauduin pyörähtämään kahvilla töiden jälkeen. No äityli oli sitten ostanut kaupasta aitoa ranskanleipää, minun kunniakseni! No sitähän oli sitten pakko ottaa pari siivua (öö, neljä) ja syödä kunnon metukan ja edamin kanssa. Jumalaista. Olen tässä yrittänyt olla hiukan hiilaritetoinen, ja vältellä juurikin noita pahimpia valkoisia ansoja jotka huutavat sangen kovaa nimeäni. Ja melko runsaalla tahdonvoimalla olen onnistunutkin niitä enimmäkseen väistelemään.

Kahvittelun jälkeen läksin kaupan kautta kotiin jossa aikani seilattua totesin, että valkoinen höttöleipä sai henkeni heikoksi ja että tänään on pakko pitää herkkupäivä. Näin ollen koriin päätyi suklaata ja mikropoppareita. Suklaa on muuten jo kadonnut parempiin suihin.
Voi olla että tulee tuskainen leffa-reissu lauantaina. Ei haittaa, sillä nyt on mukavan sokeripöhnäinen olo.

3 kommenttia:

 1. eiiiiii... tuoretta ranskanleipää ja meetvurstia. siihen vielä tomaattia -) MUST BE HEAVEN!! No, enää 352 pvä:ä ja voin nauttia tuollaisia voileipiä. MEGAISON KASAN!!

  VastaaPoista
 2. pallojuustoa...vaaleaa leipää...oikeaa voita...aikamatka lapsuuteen...kuolaaan.

  VastaaPoista
 3. PP; voin kiertää veistä haavassasi ja heitellä siihen vielä suolaakin... se oli taivaallista :)

  Veela: varo ettet kuolaa liikaa ja menetä taas kykyä kommentoida.. ;o)

  VastaaPoista