torstai 20. tammikuuta 2011

Oikea on se ei vasen

Nuo legendaariset sanat lausui tänään Belly-ohjaaja kun kausi jälleen alkoi. Mutta ei nyt vaan voi olettaa että kouluja käynyt 29-vuotias ajokortillinen nainen erottaa oikean ja vasemman :D
Ainakaan kahta kertaa peräjälkeen.
Saa nähdä, jääkö tämä viimeiseksi kaudeksi. Yleensä näin alkuunsa porukkaa on tunneilla ollut tungokseen asti (about 20), nyt meitä oli kahdeksan. Onko uudenvuoden lupaukset tältä vuodelta heitetty jo ennätysajassa romukoppaan? Toisaalta, ohjaaja sanoi myös että kaikenkaikkiaan tunneille on ilmoittautunut vähemmän ihmisiä kuin yleensä.
Kun kerrankin oli tilaa, eikä tarvinnut pelätä että tunkee sormiaan toisen nenään vaan sai toteuttaa itseään rauhassa. Tuli myös selvästi enemmän tehtyä, sillä hikinoro valui vuolaana tunnin jälkeen. Hikinoro saattoi aiheutua myös siitä kun yritin pysyä tolkussa siitä, että että se oikea on tosiaan eri asia kuin vasen.

Töissä oli tänään tarjolla juustoja, täytekakkua ja suklaapähkinöitä. En ottanut niistä mitään! Vähänkö oon ylpee itestäni!

ps. Keittiömestari on syönyt edelleen banaanejaan, lähes neljä kiloa on kuulemma kadonnut tällä apinadieetillä... Uskokoon ken tahtoo. Ai miten niin kannustava tyttöystävä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti