lauantai 15. tammikuuta 2011

Kujakollit juoksumatolla

Eilen kuuntelin töistä tullessani radioita toisella korvalla, ja sattumalta siellä soittelivat Brian Setzerin omaa tuotantoa. Tästä tulikin sitten välittömästi henkinen aikamatka jonnekkin 2000-luvun alkuun kun tuli istuskeltua milloin missäkin kellarissa katselemassa kun tööttitukka-kundit askartelivat amerikan autojaan. Ja poppikoneessa soi Stray Cats. Oi niitä aikoja. Josta tulikin mieleen että pitäisköhän hankkia ensi kesäksi kellohame? Hmm.

Piti sitten kotona kaivella bändin levyt hyllystä ja siirrellä ne MP3muotoon.  Kuinka en ole tuota aiemmin tajunnut, loistavaa treenimusaa sanoisin! Kevyttä, etenevää ja tasarytmistä (joo, ei oo oikein nou musiikkitermit hallussa) mikä mukasvasti tahdittaa treeniä ilman että jää kuuntelemaan biisin sanoja ja tai tipahtaa kärryiltä liian nopean biisin kanssa.
Ilmeisesti heikoimmat amatöörit ovat jo sortuneet elon tiellä, salilla oli tänään hyvin hiljaista. Näin ollen sain tehtyä äärimmäisen loistavan treenin, ja päädyin lopuksi kokeilemaan arkkivihollistani juoksumattoa. Viimeisestä tapaamisesta onkin tainnut kulua jo yli puoli vuotta, jotenkaan en saa askellusta sellaiseksi rullaavaksi matolla. Vuosi sitten oikein yritin ja joka treenin jälkeen kipusin härveliin ja ajattelin väsyttää itseni oppimaan sen käytön. Ei tehnyt harjoittelu mestaria.
Ei se tänäänkään ruusuilla tanssimista ollut, tai saattoihan näyttääkin siltä että väistelisin jotain terävää? Mutta ei se ehkä ollut ihan niin tuskaista kuin mitä se joskus on ollut?  Aikaa sain näin ensimmäisellä kerralla kulumaan vain 20 minuuttia, alkoi painaa jaloissa tehdyt treenit muutenkin. Täytynee tarttua härkää sarvista ja yrittääselättää matto toistekin. Ongelmaksi muodostuu se, että salillani on vain yksi juoksumatto "tyttöpuolella", joten jos siinä on joku hölkkäilemässä en jaksa jäädä odottelemaan sen vapautumista.
Ideaalihan olisikin päästellä menemään pihalla, mutta jää ja hanget (ja nyt taas pakkanen) eivät pahemmin houkuttele.

Leffailta peruuntui kaverin sairastumisen myötä, näin ollen leffakarkkiansa on vältetty tältä viikolta! Nyt täytyy mennä vahtiman Keittiömestaria keittiöön, vähän se nyrpisteli nenäänsä kun pyysin ruoakasi "jotain vähän kevyempää".

1 kommentti: