torstai 30. joulukuuta 2010

Kauniita aikomuksia

Koska huomenna olen wlan-verkon kantamattomissa suoritan pakollisen ensi vuoden lupaukset-postauksen jo tänään. En muista että koskaan olisin tehnyt mitään todellisia uuden vuoden lupauksia, ehkä enemmänkin alustavia suunnitelmia tulevalle vuodelle. Näin ollen olen kukaan ei ole voinut syyttää pitämättömistä lupauksista, sangen kätevää.  Noh, sairaslomallahan ei ole muuta kuin aikaa, ja ihminen ei pysty määräänsä enempää katsomaan edes Tunteita ja tuoksuja joten tässä seuraavassa aikomukseni vuodelle 2011, joiden mahdollisesta toteutumattomuudesta en sitten kanna minkäänlaista vastuuta. Nih.

Aioin yrittää pudottaa vielä noin 5 kiloa painoa todellisesta painostani. Todellisen painon lasken olemaan n 2,5 kiloa vähemmän kuin nyt, kun kaiken maailman turvotukset ja muut painaa päälle. Eli reipas seitsemän kilon urakka olisi edessä. Ja mitens sitten näihin kuuma kissa-mittoihin pääsen? No tietysti salia-salia-salia. Vähän navan heiluttelua ja vedessä juoksentelua. Toimiva kaava. Ja sitten jos oikeasti oppisi syömään vähemmän. Olen tullut siihen tulokseen, että en loppujen lopuksia syö kovinkaan vääriä ruokia, mutta vääriä määriä.

Aion yrittää keskittyä sosiaaliseen elämään enemmän. Syksyllä muuttuneet työkuviot on mukavasti lisänneet duuniläppärin avaamisia iltaisin omalla sohvalla ja juuri ennen nukahtamista tapahtuvia "voi vattu, se(kin) asia pitäisi vielä hoitaa"-hetkiä. Ja se ei ole kivaa. Kun työt painaa päälle, jää myös treffit kavereiden kanssa ja muut menemiset menemättä. Ja se vasta ei olekaan kivaa. Kävin, öö, vissiin kahdella keikalla koko vuonna 2010. Edellisenä vuonna taisin käydä n 25 keikalla. Huomaako kukaan eroa?
Ja ei, en voi syyttää Keittiömestaria siitä että iltajuoksuni olisivat vähentyneet. Sehän leikkii muutenkin mielummin kissojensa kanssa (maistan tässä sopassa hieman katkeruutta?).
Eli vuosi 2011 alkakoon Tiketin sivujen selailulla, puhelimen pirinällä (siis kavereiden puhelimet tulee pirisemään, tai surisemaan jos ne on värinällä) ja harvoilla duuniläppärin avauksilla klo 16 jälkeen.

Jotenkin olisi sopivaa vielä aikoa jokin kolmas asia ensi vuodelle? En viitsisi kuitenkaan yrittää kurotella kuuta taivaalta, kun ainahan tuo vetää mielen happamaksi jos epäonnistuu aikomuksissaan. Mutta olen vapaa ehdotuksille, jos jollekin tulee mieleen jotain mitä voisin vuonna 2011 yrittää, heittäköön ajatuksensa kommenttilootaan.

Taidankin ottaa varaslähdön ensi vuodelle, painua salille ja sen jälkeen syömään ystävien kanssa. Mutta rajansa kaikelle, aion syödä myös mahdollisesti hyvin kermaisen jälkiruoan! (jää niinkuin tavoiteltavaa ensi vuodelle..)

*** Onnistunutta vuotta 2011 mussukoille ja mörökölleille! ***

1 kommentti: