sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Tuleva lottomiljonääri

Ei osunut seitsemän numeroa eilenkään kohdilleen, vaikka latasin oman vakiorivini ja annoin koneen vielä arpoa toisen rivin varmuuden vuoksi. No joku toinen kerta sitten. Ärsyttävää muuten tuo, että on kehittänyt itselleen jonkun vakiorivin lottoon. Aina kun laittaa lappua sisään, on pakko sisällyttää sitten se vakioviritelmä kanssa. Koska jos ei laita, niin no, kaikkihan arvaa sitten miten siinä käy.

Nyt kaikki ikuisella laihdutuskuurilla olijat; katselkaas tänne päin, oon keksinyt loistavan keinon laihduttaa! Tälleen maitovammaisena (on sekä maitoproteiini allergia että laktoosi-intoleranssi) suosittelen vetämään noin 0,75 litraa tavallista jäätelö vuorokaudessa (sen 0,25litraa voi tarjota kaverille ettei näytä ihan niin ahneelta..). Laktoosi tekee sen, että turpoaa niin ettei yksinkertaisesti voi syödä mitään. Maitoproteiini tekee allekirjoittaneelle sen, että iho kutiaa suunnattomasti. Näin ollen yöt ja päivät menee koko ajan pienessä staattisessa liikkeessä kun jotain paikkaa rapsuttaa. Sitten tietysti iltaisin ja aamuisin se rasvausrumba. Ja hetkittäin kutina äityy öisin niin, että on pakko nousta vain yksinkertaisesti kävelemään ympyrää ettei tule hulluksi. Kaikki tämä vain jäätelölitran hinnalla!

Mitäs muuta tässä on puuhailtu? No oon tehtaillut raskaustestejä, ja parkunut sen positiivisuutta. Tilanne alkaa olla jo sangen absurdi. Kun Keittiömestarin kanssa todettiin, että lapsi olisi tervetullut lisä meille, en viime viikolla ole muuta tehnyt kuin toivonut negatiivista raskaustestiä ja toivonut kuukautisia ilmestyväksi. Mutta muuten alkaa mielenterveys asian tiimoilta palailemaan, vielä kun saisi tuon kropan nytkähtämään normaalielämään. Tuntuu että tässä on mennyt jo iäisyys, vaikka oikeasti aikaa on kulunut tänään vasta tasan 1 kuukausi tapahtuneesta. Elämä voittaa.

Pitkin hampain suostuin siihen ettei osteta lahjoja Keittiömestarin kanssa. Tai siis jotenkin koin etten aikuisena ihmisenä voi mennä vaatimaan toiselta lahjaa itselleni. Vai voinko? Voihan? Sanokaa joku että voin?

1 kommentti:

  1. no voi kai sitä nyyhkäistä että jos jotain ihan pientä kuitenkin... ei tarviis olla kuin ihan vain muutama karaatti tms.

    VastaaPoista