keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Täällähän minä

Onko kukaan edes kaivannut? Deittaileminen käy työstä; ensin painaa kahdeksan tuntia leipänsä eteen, sitten pinnistelee reilun tunnin salilla ja sen päälle pitää vielä itsensä naamioida ihmisen näköiseksi ja lähteä treffeille. Huh. Tuo saattoi kuulostaa valitukselta muttei se ole. Ihanaa tämä on.

Sontsis kyselikin onko lenkkeily maistunut; kyllä kiitos näillä keleillä! Tosin vaikka villinä aikomuksena oli lyhentää pituutta ja nostaa vauhtia, en millää ole niin malttanut tehdä. Pitkät, kuitenkin reipastahtiset, lenkit ihastellen kevään alkamista. Niistä on Kirsun huhtikuu tehty.
Huomasin justiinsa että bellyä on enää jäljellä vain kolme kertaa. Täytyy siis, jälleen, keksiä joku kesälaji. Vaikka ei siinä mitään, jos on tällaiset ilmat niin mikäs tuolla ulkona on touhuillessa.
Salilla sen sijaan kulkee hiukan tahmeasti. Mutta tunnistan tämän itsessäni, aina ei vaan voi olla kivaa-hauskaa-mukavaa. Muutaman viikon kun käy hiukan pakkopullamaisesti pyristelemässä niin johan taas alkaa maistumaan.

Painokin tulee hitaasti ja eestaas heilahdellen alaspäin, mutta tulee kuitenkin alaspäin. En oikein ole kovien aikarajojen ja tiukkojen dieettien ystävä, joten päätin että kesäkuun alkuun mennessä painosta on hävinnyt 3 kiloa. Mitään uutta ja ihmeellistä en asian eteen ole tekemässä, skarppaan vain nykyisiä syömisiäni (sanoo hän syöden 300g lakupussia samalla).

Tänään projektimiehen kanssa hiukan palaveria vielä tiedossa. Kummasti aika on kortilla kun kumpikin tahoillaan styylaa. :)

2 kommenttia:

  1. Mullakin on tänään varma deitti :-D Aion katsoa Maajussille Morsian -sarjan finaalin yhdessä tobleronepötkön ja lambrusco-pullon kanssa. Oih, tätä odotuksen kiihkoa!

    VastaaPoista
  2. Joo, saattaa olla että munkin pitää tänään vähän herkutella, pitäähän sille lakupussille saada kaceri ettei se tunne oloaan yksinäiseksi!
    Toblerone vois olla aika rakkautta tänä iltana..

    VastaaPoista