perjantai 30. huhtikuuta 2010

Hauskaa Vappua!

Tuntuu blogimaailma hiljentyneen riehakkaaseen vapun viettoon. Itse tässä vietän rauhallista vappua; köllin telkkarin edessä ja syön nakkeja. Keittiömestari on töissä (ylläri), kuten myös suurinosa kavereista. Meillä on huomenna omat vappubrunssit jotka jatkunee pitkälle iltaan. Näin ollen tänään on hyvä ladata akkuja.
Viime yönä nukuin todella huonosti. Siis to-del-la huonosti, tuntemattomaksi jääneestä syystä. Siksi tänään on ollut veto pois ja vaikka kuinka uhkailin eilisessä postauksessa, en tänään yksnkertaisesti jaksanut lähteä salille.
Sen sijaan kun aurinko iltapäivällä paistoi täydeltä terältä, hain siskolta kaksi karvaista lenkkikaveria mukaan ja tein puolentoista tunnin lenkin lähimetsässä. Vauhti ei päätä huimannut, mutta kivien ja kantojen yli hyppely varmasti lisäsi lenkin tehoa.

Alkuillasta ulkoilutin Zombia. Toisin sanoin vein kaverin naamiaisiin. Pyynnöstä kävin ovella pyörähtämässä, esittelemässä itseni kaverin uudelle tyttöystävälle. Hauska huomata että kerrankin ihmiset olivat panostaneet naamiaisiin, eivätkä ilmaantuneet paikalle vain hauskoissa aurinkolaseissa tai stetsonissa. Kaveri oli zombi maskia ja revittyjä vaatteita myöten, tämän tyttöystäväkokelas Marilyn Monroe ja ovelta näin ainakin pingviinin, hoitsun, vauvan ja jääkiekkoilijan ja joukon muita. Toivottavasti Zombilla ja Marilynillä on hauskaa tänä iltana!

Kirsun tipaton jatkuu edelleen, joten kippis simalla ja hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti