torstai 22. huhtikuuta 2010

Ilmoja on pidellyt

Joopa joo.. Taisin viime postauksessa lupailla jotain asiaakin. Eh, mitenkähän tässä nyt sitten sanansa asettelisi kun mitään asiaa ei ole...
Joku onneton voisi kuvitella että styylaaminen vesi kaiken ajan ja blogi olisi jäänyt muistoksi vanhapiika-ajoista. Oliskin kivaa jos näin olisi. Totuus on kuitenkin se, että olen painanut töitä tällä viikolla kuin keskikokoinen porsas. Ja sama jatkuu vielä ensi maanantaihin asti läpi viikonlopun. Tiistaista eteenpäin olenkin sitten Wappu-lomalla. Eli tällä viikolla on pitänyt tehdä tämän ja ensi viikon työt. Onni on olla sellaisessa paikassa töissä joissa sijainen on tuntematon käsite. Ei vaines, ei pidä valittaa kun toisilla ei ole lainkaan töitä.

Odotan ensi viikkoa kuin kuuta nousevaa.Suunnitelmissa on jumpata koko huhtikuun edestä kun tuntuu että tämä kuukausi on mennyt jotensakin harakoille. Vaikka liikunta-kertoja on tullut, on silti sellainen olo etten ole kunnolla tehnyt mitään. Voi olla että se johtuu lenkkeilystä, sitä olen harrastanut tässä nyt vähintään joka toinen päivä, sunnuntaista lähtien pyrkinyt menemään juoksuaskelin vähintään puolet matkasta. Jostain syystä on vain sellainen päähänpinttymä ettei lenkillä käyntiä lasketa "liikunnaksi". Tiedä mistä sitten tuokin johtuu, vaikka lenkillä tuleekin melkein enempi hiki kuin salilla. Mystisiä on Kirsu ajatusten tiet.

Kiitos Sontsikselle lääkevinkistä, täytyy tänään ottaa linjat lääkärille ja pyytää reseptiä.
Vähäloskaista ja -tuhkaista loppuviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hei mä voin alkaa sun kaveriks ja kuunnella luentoja :P

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä!
  Mä taas en oikein osaa muuta laskeekaan liikunnaksi, paitsi juoksemisen ja ehkä täpärästi pumpin. Muissa kun ei tuu kunnolla hiki :D Paitsi jos kävisin siellä salilla...

  Toivottavasti on ollu hauska viikonloppu. Toivottavasti ei ollu kovin vakavaa kuitenkaa, vaikka väitit kitisseesi meillä. :)

  VastaaPoista
 3. Henna-Sofia: Joo aletaan kavereiks, mäkin hallitsen aika hyvin ton Kummeli-osaston ja sä voisit muuten vaan pitää mulle vastaluennon vaikka hepoista.

  Sontsis: Viikonloppu on ollut just tasan niin hauska kun vaan töissä voi olla :D
  Eikä mitään vakavaa ole ilmassa, painonputoamattomuus vaan kiukuttaa hetkittäin!

  VastaaPoista