perjantai 2. huhtikuuta 2010

Älä sinä muiden katseista välitä

Tänään on korkattu kevätkausi. Kävin kuin kävinkin lenkillä, matkan mittasin äsken autolla ja pituutta lenkille tuli kymmenisen kilometriä. Pääasiallisesti matka meni kävellen, muutamia ryminmuutoksia tein ja hölkkäilin hetken sieltä ja täältä. En viitsinyt alkaa revittelemään ettei lenkkikärpäsen purema heti lienny ja siksi panostinkin enemmän matkaan kuin sisältöön. Oli muuten ihana ilma ulkoilla, siellä oli varmasti yli 10 astetta lämmintä ja tiet sulat.
Huomenna olisi taas sali auki, mutta päätin pitää lepopäivän ja hypätä siskon auton kyytiin ja käydä syömässä pääsiäisen kunniaksi lammasta mökillä. Tullaan kuitenkin illalla kotiin, en oikein ole innostunut viettämään yötä kylmässä. Tai kai siellä siedettävän lämmintä on, kun vanhemmat ovat olleet mökillä jo useamman päivän, mutta saatoin käyttää kylmää tekosyynä kun oikeasti pidän mökkeilystä vain kesällä kun olosuhteet kun optimissa :)
Sunnuntaina ajattelin kokeilla lenkkeilyä uudelleen, silloin lyhyempää matkaa ja kovempaa vauhtia. Maanantaina sitten salille ja vesijuoksemaan.

Tänään olin syömässä tämän uuden isäntä-kokelaan luona. Selvästi olen paasannut elämäntavoistani ehkä vähän liikaakiin (tai sopivasti), sillä tarjolla oli dieettihenkisesti höyrytettyjä kasviksia, keitettyä kanaa, tummaa makaronia ja valkosipuilla höystettyjä ruisleipiä. Hyvää oli, harvemmin (koskaan) tulee syötyä noin terveellisesti koska en osaa itse kokkailla dieettiruokia jotka maistuisivatkin jollekkin. Onni on deittailla keittiömestaria.

Ilemmalla pitäisi treffata vielä MLAV (pääsiäis)munanvaihdon merkeissä.
Tänään mitenkään mihinkään liittyvän otsikon tarjosi Vartiaisen Jenni.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti lenkkeilyt on sujuneet, lenkkeilykelit tästä enää vain paranee, lumien lähtiessa ja auringon paistellessa.

    Ja toivottavasti myös keittiömestarin kanssa on ollut mukavaa :)

    VastaaPoista