sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Pettäjä

Olen minä. Olen pettänyt blogimaailmaa toisen virtuaalisen harrastuksen parissa, vaikka se haukkuukin mua ylipainoiseksi. Elin olen töiden jälkeen leikkinyt Wiillä, ja sen jälkeen koomaillut telkkarin edessä ja mennyt nukkumaan.
Töissä olen joutunut poikkeuksellisesti tekemään töitä 9-17, normaalin seitsemästä kolmeen sijasta. Näin ollen olen käynyt salilla vain tiistai aamuna ennen töitä,  ja tänään. Kokeilin tuota aamusalia nyt toisen kerran, ei toimi meikäläisen kohdalla, kroppa on liian unessa enkä saa tehoja irti. Täytyy jatkaa hyväksi todettua rutiinia ja käydä vesijuoksemassa aamulla, siihen kykenen.
Koska sali oli poissa laskuista (tuolloin viiden jälkeen siellä on hirveä rysis jota pyrin välttelemään tappiin asti) eletyllä viikolla, päätin huoltaa päätäni. Pään huoltoa parhaimmillaan on laatuaika kavereiden kesken, joten viikolla ehdin tavata vanhempia ja uudempia kavereita. Viikko kruunautui tänään kun Kaima(a)ni otti yhteyttä ja tarjosi spontaaneja treffejä, viimeksi ollaan treffattu vuosi sitten (terkkuja :) ). Tulipahan parannettua maailmaan.

Keittiömestarin kanssa menee niin ja näin. Kumpikin tekee parhaansa ja yrittää, mutta ainakin itsellä on olo että tanssin välillä lasinsiruilla, tai väistellen niitä. Kaipa se on luonnollista, mutta rasittavaa. Nyt se on vielä kipeä, eli se on kuin takapuoleen ammuttu karhu jo lähtöönsä.

Lopetetaan positiivisiin tunnelmiin: Tämän viikon painokeskiarvo 1300grammaa vähemmän kuin viime viikolle. Repikää siitä!

3 kommenttia:

 1. Ne kaikki grammat ovat siirtyneet tänne! Joo revin kyllä, sanonko mitä! Hiuksia päästäni, tietysti.

  -Veela

  VastaaPoista
 2. Heh, oon pahoillani että ne tuli sinne, pakko ne oli näistä nurkista jonnekkin häätää!

  VastaaPoista
 3. Hei Muru täällä Kaimaani <3 Otetaan uusiksi ennekuin vuosi umpeutuu.

  VastaaPoista