keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Material Girl

Mulla on ongelma. Joulu meni jo, ja silti tahdon tavaroita ja asioita kuten esimerkiksi:

Vedenkestävän sykemittarin. Luulin itse asiassa omistavani tällaisen, kunnes tänään päätin katsoa millaiselle tasolle se normi vesijuoksulenkkini sykettä nostaa. Ei vissiin lainkaan, koska kello meni pimeäksi. Höh. No se olikin laatuluokkaa muropaketista-saatu. Uusi vois olla sellanen vedenkestävä mikä heittäis arvion kalorikulutuksesta? Ja pinkki? Glitterillä?


Värilliset urheiluliivit. Vaikka elämä ja urheilu onkin mustavalkoista, jotkut värilliset liivit olisi kivat. Eihän niitä kukaan nää paitsi allekirjoittanut, mutta kuka on väittänyt mun olevan looginen? Oon pukkarissa vähän stalkkaillut, että semmosia olis olemassakin, mutta onkohan kokoja tuotantoeläin-luokassa?

Puhelin. Aika tasan vuosi sitten meuhkasin että haluan hivelypuhelimen (kosketusnäyttö) ja sellaisen sitten kävinkin ostamassa. Huonoa laatua noi puhelimet nykyään, se että astuu näytön päälle koko painollaan tekee sen ettei näytön vasen puoli toimi kuin silloin tällöin. Soittaminen ja vastaaminen onnistuu, tekstailu onkin jo haasteellisempaa.

Baarivaatteet. Mä missään baarissa käy edelleenkään, mutta olis kiva edes teoriassa harkita menevänsä kun olisi jotain muutakin päälle vedettevää kuin urheiluvermeet?


Päiväpeitto. Mulla on kaverilta peritty päiväpeitto joka päätyy vuoteeseen tasan silloin kun Keittiömestari saa päähänsä sijata vuoteen. Päiväpeitto on ihan siisti, mutta tylsä eikä yhtään mun tyylinen. Mutta kuten sanottu, en jaksa itse peittoa juuri koskaan viritellä (huonoa vaimomateriaalia siis) enkä näin ollen viitsinyt nähdä vaivaa uuden hankkimiseen. Paitsi tänään alkoi tuo peitto ärsyttämään.

Nämä viisi asiaa kun omistukseeni saisin, olisin hyvin onnellinen Koiran Nenä.
Enkä edes odota tavaroiden välttämättä tippuvan syliini (oon huono ottamaan koppia, uus puhelin menis heti kuitenkin särki), en vaan millään jaksaisi lähteä koluamaan kauppoja.

3 kommenttia:

 1. Mä kanssa aloin eilen hinguta jotain kivoja, toppimaisia urheiluliivejä, jotka saisivat vaikka vähän näkyäkin jonkin painijapaidan alta. Allit ovat tallella - kompleksit hävinneet. Onhan sekin puoli voittoa?

  VastaaPoista
 2. :) Kiitos, piristu mun iltaa!
  Tuotantoeläinkokoa on kyllä saatavissa, mutta sitten voidaankin miettiä, et miten hyviä/kestäviä/ennen kaikkea tukevia ne on..

  VastaaPoista
 3. Veela, tyttäret töissä tiesivät kertoa että Lindex möisi urheiluliivitoppeja painijaselällä neonväreissä? Sama vika, aliit on tallella mutta häpy hävinnyt :D


  Jaunde, kiva että piristi ja kiva saada uusia lukijoita. Osaatko vinkata suuntaa mistä voisi mennä katselemaan kokoja, kun nuo normiliikkeet (kuten esim edellä mainittu Lindex) aiheuttaa vaan hilpeyttä koko-luokituksillaan..

  VastaaPoista