sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Jaahas

Blogistaniassa moni on listaillut suosikki-miehiään, perustuen lähinnä ulkonäkökriteereihin. Tuossa yritin omaa listaani askarrella, mutta eihän sille listalle mahdu kuin Daniel Craig. Kaikki muut on toisarvoisia.

Taisin tuossa edellisessä postauksessa kovaan ääneen paukutella henkseleitäni ja kehuskella että paino se vaan tippuu vaikka mitään kummallista ei tee. Heh, tämän viikon miinussaldo onkin huimat 100grammaa verrattuna viime viikkoiseen, joten ei tässä paljon kannata huudella. Tosin torstaista lähtien ollaankin oltu lomalla, näemmä myös minkään asteisen ruokakurin suhteen. Ja perjantaista lähtien lukemat vaa'alla ovatkin lähteneet sitten iloiseen nousuun mikä epämiellyttävästi pilasi keskiarvolukemat.

Mä en saa nukuttua mun uudessa sängyssä. Se tuntuu niin omituiselta. Vanhassa sängyssä joutui ottamaan ikääänkuin vauhtia ettää sai käänneettyä kylkeä, kun se oli niin kuopalla ja väsynyt. Nyt on tuloksena se, että kylkeä kääntäessä pyörin kuin vartaassa, kun punkka on kovempi eikä anna periksi. Mutta Keittiömestari tuntuu tykkäilevän. Kaipa tuohon tottuu, kun ei se pahalta tunnu, ainoastaan omituiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti