maanantai 7. maaliskuuta 2011

Jokin hiertää?

Enkä nyt puhu parisuhde-kiemuroista vaan siitä että oikeassa lavassani on noin sentin pituinen ja puolen sentin levyinen hyvin, hyvin, kipeä hiertymä. Tekisipä melkein mieleni sanoa että se vaikuttaa palovammalta? Tunsin sen eilen salin jälkeen saunassa, ja tänään se on ollut ihan yhtä kipeä. Kokeilin tuossa eiliset normi- ja urheiluliivit (tylsät, tavalliset mustat edelleen) läpi, eikä mikään oikein osunut sopivaan kohtaan. Ei mitään mielikuvaa mistä se on syntynyt? Paikka on vielä varsin hankala, sen verran on meikältä jäänyt joogat ja venytykset väliin etten omaan lapaani nää kuin peilin kautta ja sekin vaatii akrobatiaa. Pyysin että Keittiömestari sitä katsoisi, eipä tuo osannut muuta sanoa kuin että punainen ja silleen pakaneen näköinen se on.

Viimeisestä lauseesta voidaankin todeta, että puhe (ja näkö) yhteys Keittiömestariin on saatu. Ilmaa on puhdistettu paljon, ja kumpikin tietää nyt mieltä toisesta tuntuu. Fiilis on se, että jotain tarttis tehdä. Sen eteen että meillä olis kaunis ja iloinen tulevaisuus yhdessä. Käytiin keskustelua mm. siitä että en jaksa sulkea iltaisin verhoja (hei haloo, asun 6. kerroksessa, kuka mua täältä näkis? Ja jos näkis ni onneks olkoon vaan..) siihen että tällä hetkellä ainut varteenotettava Keittiömestarin kissojen uusi omistaja taitaa olla Tarja Halonen Keittiömestarin omien kriteerien mukaan.
No joo, peli on avattu. Pidetään oma pää puhtaana ja katotaan mihin se riittää. Töitä riittää, mutta kumpikin haluaa niitä tehdä tämän suhteen eteen.

2 kommenttia:

  1. Äitillä tuli pari viikkoa sitten tuollaisia useampi ja on kuulemma vyöruusu tai ruusuvyö. Eli heti lekurille näyttään!

    VastaaPoista
  2. Kävin tekemässä ennen duunia salitreenin; mysteeri paljastui..
    Tein taas pitkästä aikaa laitteessa vatsoja (su tei niitä myös) ja aamulla sen pehmuste hankasi rikki ihon jo valmiiksi kipeästä kohtaa...

    VastaaPoista