maanantai 1. lokakuuta 2012

Löysäilemätön lokakuuPäätettiin Keittiömestarin kanssa että vietetään herkutonta lokakuuta. Marraskuussa on mun synttärit ja pari menoa muutenkin joihin liittyy välittömästi syöminen. Joulukuu herkutta olisi sen sijaan silkkaa masokismia joten näillä mennään.

Otettiin varaslähtö ja aloitettiin jo lauantaina. Tai Keittiömestari aloitti jo perjantaina, mutta allekirjoittanut kävi silloin pizzapuffassa joten aloitin vasta eilen.
Hauska huomata mikä sokerinarkkari tuo mies on. Nimittäin jo lauantai-iltapäivällä se kolisteli kaappeja tuskissaan ja suunnittelu jotain jälkkäriä mun muroista ja banaanista.. Onneks murot oli täysjyvästä niin loppui tuoltakin keittiöammattilaiselta luovuus kesken.

Itsellä on mennyt helpommin,toisaalta tuskan paikat lienee ensi viikonloppuna kun vietetään TuVen kanssa tyttöjen viikonloppua kun tuo yksi on silloin kaverinsa mökillä.
Toisaalta itseni tuntien tiedän että herkuitta olo onnistuu kun kumpikin kyttää ostoksia kaupassa.

Tässä samalla vähän ajattelin herkkujen vähentämisen vastapainoksi tehostaa liikuntaa. Suunnitelmana on käydä vähintään kaksi kertaa viikossa salilla, mielellään kolme. Sitten on kerran viikossa humppajumppa tytön kanssa. Ja sitten vakaana aikomuksena on käydä kunnon hikilenkillä vähintään kaksi kertaa viikossa. Jos salikertoja tulee kaksi, olisi lenkkejä suotava olla vähintään kolme. Ja toisinpäin.
Jotenkin tuo (vaunu)lenkkeily on vaan jäänyt kesän aikana. Tulee vaan nakattua kersa vaunuissa partsille ja sitten itse on hyytynyt sohvalle.

Näistä urheiluvisioista voi vannoutuneempi lukija päätelläkin, että TuVen yöt ovat tasaantuneet. Nyt on öitä nukuttu keskeyttämättä pariin kertaan,ja huonompinakin öinä huomiota vaativia heräämisiä on  ollut vain yhdestä kolmeen. Syy tähän on hämärän peitossa. Keittiömestarin mielestä uusi yövalo on auttaa, kun on pilkkopimeää ja pelottavaa. Itse ehkä kallistun kiittämään aikaistettuja ja lyhennettyjä iltapäiväunia. Tai ruokaeliminaatiota. Tai uutta perusvoidetta. Tai kuunliikkeitä. Mahdollisia muuttuneita tekijöitä siis löytyy, mutta varsinaisen syyn etsimisen sijaan taidan vain nauttia seurauksista!

Sateinen maanatai, takana yksi puolentoista tunnin lenkki ja kaksi puolen tunnin marssia on takana. Joten herkuton ja liikunnallinen lokakuu on tosiasia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti