keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kapinallinen

TuVe ylpeästi käyttää vaatteita joita koristaa Muumit. Ja Hello Kitty. Ja Nalle Puh. TuVen vaatekaapin pääväri näyttää tässä(kin) koossa olevan punaisen sävyt. Talvihaalareita löytyy väreissä vaalea lila, tumma pinkki ja kirkkaan punainen. Niin, ja sitten useimmissa pipoissa näyttää olevan jonkin sortin korvat. Ainoat unisex-vaatteet taitaa olla äitiyspakkauksesta, joko uusimmasta tai parin viime vuoden (perintö)pakkauksista.
On sillä tietysti myös farkkuja, jotka on vissiin edes jonkin sortin sukupuolettomat vaatteet. No paitsi yhdet on mallia pilli, joten nekin on sitten varmaan tyttöjen housut.
Tuota ei ole myöskään muistaakseni koskaan luultu pojaksi.

Ja tunnutaan olevan kovasti paitsiossa mikäli muita (äiti)blogeja lukee. Mutta kun tuolla kerhoissa kulkee, ollaan kyllä ihan massaa. En nyt ihan tajua mikä kouhkaaminen näissä vaatejutuissa on meneillään. On voinut olla aina, mutta nyt on vaan jostain syystä ajankohtainen asia meikäläisen mielessä. Ei saa olla "tyttöjen ja poikien värejä", ei saa olla myöskään mitään satu yms hahmoja. Ei vissiin saisi olla ylipäänsä mitään kuoseja. Ei jumakekkama mene mun tajuntaani.
No, ihan samalla tavalla varmasti myös siellä tämän asian toisella laidalla ajatellaan. Ei voida tajuta miten TuVe voi kölliä tuossa mun jaloissa vallan tyytyväisenä vaaleanpunaisessa Nalle Puh-bodyssa ja kirkkaan pinkeissä potkrareissaan ilman että minä tai Keittiömestari saisi jotain kohtausta.
Onneksi tämä on kuitenkin pieni ongelma, mutta mystinen silti.

Tasoitukseksi sanottakoon että meiltä ei löydy niitä kahden suositun naapurimaan firman tuotteita yhtään. Toisen liike on on sellaisessa kauppakeskuksessa että sinne ei tule koskaan asiaa, ja toisen kutsuille mua ei ole koskaan kutsuttu!

8 kommenttia:

 1. Niin osuvaa tekstiä! Itsekin olen hieman hmetellyt tätä "näin-on-noloa-pukea-lasta" -juttuja. Pitää olla päällä minirodinia, metsolaa, meandita, maxomorraa tms., mutta on ilmeisesti noloa pukea lastaan kappahliin tai lindexiin (varsinkin jos niissä sattuu olemaan kuvioina Bamseja). :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,tuo B-hahmo taitaa olla kaiken pahan alku ja juuri.
   Perintöprinssinä tulee vissiin Cars-hahmot ja prinsessoina, noh, Disneyn prinsessat?

   Poista
 2. Multa on jääny ilmeisesti noi jutut lukematta, koska kyllä meidän neiti käyttää nimenomaan tyttöjen värejä, muumeja, smurffeja ja muita satuhahmoisia vaatteita. Mä en ainakaan ala kersalleni mitään viimesen pälle designkuteita hankkimaan kun ne kahtuu aina sen pari viikkoa kerrallaan.. ja toi ainakin nuohoo niin paljon lattialla, että vaatteet kuluu ja paskaantuu tosi nopeesti.

  Tässäkin asiassa suosin kierrätystä eli kirppikseltä ostetaan suurin osa vaatteista. Ostakoon sitten omilla rahoilla kalliita merkkivaatteita :D

  VastaaPoista
 3. Psssssst. Missä blogeissa noista vaatteista on ollut juttua? :D

  VastaaPoista
 4. hetkinen, siis meinaatko Me&I - ja toista en nyt kyllä keksi?!! Mä oon vaan nyt jäässä. Siis aivoista. :)

  meillä valtavärit on kyllä sininen ja vihreä. ja oikeasti en tajua minäkään sitä kohkaamista sukupuolineutreista väreistä. Tyyppi on poika ja pojalle nyt vaan sopii paremmin tietyt värit ja kuosit ja kuviot kun tytölle. mielipideasia toki tämäkin. :) mut mun mielestä.
  ja lisättäköön vielä, että jos joskus saadaan Tyypille pikkusisko, niin aivan varmasti neiti puetaan pinkkiin, liilaan, keltaiseen, Hello ja Charm Kittyyn. olkoon isona sitten sukupuolineutri jos niin tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit oikeaan, ja se toinen on Polarn o. Pyret :)

   Poista
  2. Ei mulla tuu sielläkään juuri koskaan käytyä, vaikka tosi lähellä asutaankin. Meillä on nimittäin tientoisella puolellakin yks ostoskeskus :)

   Poista