keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Renesanssi-flunssa

Kiitos kysymästä, olen jo toisen kerran jo paremmassa voinnissa. Siis viikon sisään. Sairastelin räkistä siis viime viikolla, lauantaina olin paremmassa kunnossa ollakseni sunnuntaina taas punkan pohjalla uikuttamassa. Samaa kaavaa meni maanantai, eilen oli jo parempi ja tänään veikkaisin vointiani lähes normaaliksi.
Sitten tuli tietysti isot edelle, pienet perässä-efekti ja TuVe oli järkyssä nuhassa lauantaina. Ollakseen parempi vointinen heti sunnuntaina. Kunnes tänään onkin sitten jo taas räkäisempi.

Tänään sitten jo mietinkin, että kuinkahan nopea tuollaisen tavalliselta vaikuttavan flunssaviruksen muuntautumisnopeus on. Jos TuVe sai taudin multa, muunsi sitä ja sain flunssa 2.0n, muunsin sitä, ja tartutuin siihen flunssa 3.0n? No, jospa se tähän kariutuisi. Kryptistä että Keittiömestari on selvinnyt terveenä vaikka onkin monena iltana istunut flunssien 2.0 ja 3.0 välissä ja ojennellut nenäliinoja.

Koskahan sitä menettää kyvyn sairastaa kuin lapsi? Siis ettei tauti paljon menoa haittaa. Ainoa mistä tietää että tuo on kipeä, on nuha ja yskä. Muuten se leikkii ja touhuaa kuten aiemminkin, tosin eilen kävi sellainen kissanpentu-temppu, tuo nukahti kesken omien leikkiensä olkkarin matolle ja veteli siinä räkä poskella (sanan varsinaisessa merkityksessä) kolmen vartin tirsat.
Ja uhkaan taas karmaa sanoessani että poikkeuksellisesti tämä tauti on palauttanut yönia, muutama yö on mennyt vain noin 3 heräämisellä. Keittiömestari tuossa heittikin, että jos se oli tää tauti mikä teki tuloa kun yöunet oli hukassa. Aika pelottavaa vaan että flunssa tekisi tuloa kaksi kuukautta!

Niin joo. Ja TuVe eilen ryömi. Olkkarin pöydän alta. Mun puhelin oli toisella puolella pöytää ja se oli ilmeisesti niin suunnattoman kiinnostava että piti ihan ponnistella sen luo. Toisaalta meillä on olkkarin pöydän alla sellainen karvalankamatto, siitä se nappasi villoista kiinni ja veti itseään eteenpäin. Ei mikään tyhmä. Eli selvästi äitiinsä tullut. Hehheh.

2 kommenttia:

  1. Renessanssi-flunssa... =)? No hm, tuota minäkin olen miettinyt, milloin sitä kadottaa kyvyn sairastaa kuin lapsi. Sehän selkeästi katoaa pikkuhiljaa, teini-ikäinen sairastaa jo melkein kuin aikuinen, mutta pikkukoululaisella piisaa vielä vauhtia. Sitten on taaperot, joista nyt ei tosiaan huomaa mitään. Miten kummassa ne yleensä paranevat ikinä mistään, kun eivät osaa levätäkään! Tohottavat vaan täysillä menemään.

    VastaaPoista
  2. Voiskohan sitä uudelleen kouluttaa itsensä sairastaan kuin lapsi?
    Mä nimittäin huomaan että mulla on kerta kerralta enempi taipumus sairastaa kuin "mies", enkä oikein aina jaksa itseänikään.

    VastaaPoista