sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Bada-Bing!

Mistähän lienee että mun blogissa on männä viikolla ollut kävijäennätys? Onkohan täällä olleet jotkut arpajaiset joista en tiedä mitään?
Nolliskin on paiskannut hyvän mielen haasteella, pitäisi luetella 10 hyvää mieltä tuottavaa asiaa, mutta näin yön kynnyksellä ei oikein tuo ajatus kulje (tai katkoa) sitäkään vähää kuin normaalisti.
Ja tässä on ollut vähän muita hommia.

Etteivät ruotsalaiset ehdi aina ensin, piti jotain meikäläisenkin tehdä. Joten ei siinä auttanut muu kuin keskiviikko-aamuna pakata Keittiömestari ja itsensä ranskattareen ja suunnata kohti synnytyslaitosta (suunnitellusti siis). Ja myöhemmin samana päivänä suoritettiin jako kahteen, ja nyt musta on tullut toinen nainen.
Keittiömestarin silmissä siis. Tuo (Paavo)Birgitta kiilasi heti kärkisijoille Keittiömestarin elämässsä ja meikäläinen laahaa sitten kuulemma hyvänä kakkosena taisteluarpieni kanssa, mutta taitaa henkistä välimatkaa olla valovuosia.

Sen kummempaa synnytyskertomusta en taida jaksaa jaaritella, kun tuo oli kuitenkin aika liukuhihna operaatio. Itse olen tokeentunut paremmin kuin kukaan odotti, leikkelijä oli jälkeenpäin käydyssä keskustelussa sitä mieltä että kaikesta huolimatta olen kuitenkin niin hyvässä kunnossa että nopea toipuminen ja toimeentuminen oli odotettuakin. Ja ehkä se tosiaan helpottaa kun omistaa muitakin lihaksia kuin noi menneet vatsat, jolloin pystyn punkemaan itseäni sitten muilla lihaksilla liikenteeseen. Mutta hyvä niin.

Birgitta-enemmän-kuin-Paavo (täytyy vissiin kehitellä joku järkevä nimitys tuollekin) myös tokeentui tapahtumasta hyvin. Hiukan tässä ollaan otettu takapakkia, mistä johtuen en ole jaksanut tulla koneelle kun pelkäsin alkavani kuuklailemaan sellaisia asioita joita tässä väsymyksessä ei ehkä kannata.
Jälkikasvulla oli syntyessään mittaa vähän vajaa puoli metriä, painokin jäi piirun verran allen neljän kilon (olisi ollut laskettuna päivänä yli neljä kiloa tod näk, jolloin oltaisiin siis päädytty sektioon kuitenkin). Nuorimmalla vaan dieetti pitää, toisin kuin äidillään, ja paino tipahti alle sallitun rajan. Sitä sitten tankattiin nopeasti ja kotona ollaan oltu eilisestä lähtien.
Nyt sitten kotona ollaan syöpötelty tehostetusti ja tähän aamuun asti tuo siitä itse pitikin huolen (tässä asunnossa ei menneenä yönä nukkunut kukaan). Tänään on sitten nuorimmalla väsy vallannut alaa, eikä syöminen oikein maita, uni sen sijaan. Joten tässä olen sitten parin tunnin välein istunut puhelin kädessä ja valinnut jo numeronkin valmiiksi osastolle, mutta päättänyt sitten vielä katsoa hetken. Ja tuo on sitten aina sen pienen hetken tsempannut ja olen siirtänyt soittoa. Tilanne on tällä hetkellä mielestäni se, että kriteerit kotona oloon ja sairaalaan lähtöön täyttyvät kumpikin. Tai sehän nyt rippuu siitä lukeeko raamattua piru vai enkeli.
Toivottavasti tuo Keittiömestarin elämän nainen korjaa itse tilanteen, ja saan hetken päästä naureskella sille kuinka hysteerinen olen ollut.

Mutta kun teitä uteliaita linjoilla on ollut, halusin teille viestin välittää. Palailen asialle jahka tilanne tasaantuu.

19 kommenttia:

 1. Onnittelen eka ja sit vasta luen, ettei kukaan muu ehdi ennen ! O N N E A !!!!!
  Kaikille: äidille, isälle, vauvalle.. Siis Neidille tervetuloa maailmaan !!
  Ja nyt meen lukemaan, mitä kirjoitit. :)

  VastaaPoista
 2. Höh, myöhästyin. ;) Oijoi, paljon onnea ja toivotaan että tytsy alkais syömään ahkerasti!

  VastaaPoista
 3. En ole kommentoinut varmaan valovuosiin, mutta taustalla olen kuitenkin koko ajan ollut.

  Nyt kommentoin: onnea perheelle! :)

  Pakko sanoa, että en yleensä jaksa mitään vauva- tai odotusjuttuja, mutta tyylisi on ollut huippu niin kuin aina. Ihanaa kun on ihmisiä, joilla pysyy tolkku myös raskauden ja vanhemmuuden aikana!

  VastaaPoista
 4. No, niin. Nyt olen hitaasti nautiskellen lukenut kuulumiset ja ohimoihin sattuu, kun hymyilen niin leveästi.
  Onnittelut vielä uudestaan oikein sydänlämpiminä. <3
  Olen varma, ettei Rinsessalla ole mitään hätää. Syntyminen tähän maailmaan, tapahtui se sitten millä tavalla tahansa, on rankkaa puuhaa, kun on niin valoisaa ja meluisaakin sen rauhallisen yksiön jälkeen, joten tottahan sitä pitää vähän huilata ensin ennen kuin aloittaa sen syömisen oikein todella. Koska niin tulee tapahtumaan, älä huolehdi.
  Etkä ole mitenkään 'hysteerinen'. Sinä olet nyt Äiti ja äidit nyt vaan ovat kaikki tuollaisia. Se on luonnollista se, jos mikä. Rauhallisesti hyvä tulee ja sinulla (ja varmasti myös Keittiömesulla) on onneksi järkeä päässä, joten osaat itse arvioida, milloin sinne saikkulaan pitää ottaa yhteyttä, jos pitää. Ei ole väärin soittaa ja kysyä, jos kovasti huolestuttaa.

  Nyt täytyy lopettaa, kun alkaa silmät sumenemaan, kun muistelen noita ensimmäisiä päiviä omieni kanssa... Suloisia ja ihania päiviä teille kaikille. Pusutelkaa toisianne ja Rinsessaa ja olkaa onnelliset.

  Ai, niin: muista L E V Ä T Ä myös !

  VastaaPoista
 5. Komppaan Quantinaa ;) Isot onnittelut koko perheelle :) t.Lispet

  VastaaPoista
 6. Voi kun voi kun kiva kun olette nyt kahtena ja onnea, onnea! Nyt sitten vain odotellaan, että koska alat jokeltelemaan kaikkea ruusunpunaista vauvalöpinää kuten kaikki muutkin jotka alkuäitiyden aikana vähän hurahtavat :-)

  VastaaPoista
 7. Onnea Kirsulle, Keittiömestarille ja pikkurinsessalle!

  VastaaPoista
 8. Onnea ihan järkyttävän paljon!!! PaavoBirgitta - BirgittaPaavo-BiPa-Pippa. Eli Pippa tai sit vaik sen sisko Catharine :)

  Ps. Noi sanavahvistukset on niin kamalia, että Toppis ei jaksa arvuutella niitä jatkossa, joten tahtositko ottaa ne pois? En oo ropotti ;)

  VastaaPoista
 9. Hurjan paljon onnea ponnea kaksiintumisesta :) Ihan varmasti jokainen on yhtä huolissaan vauvasta sen alkutaipaleella, sitä aikaa odotellessa :D Mut niin kuin Nolliskin sanoi niin totta kai kannattaa soittaa ja kysyä apua jos yhtään siltä tuntuu!

  Käyköhän meillekin sit samalla tavalla, että jään vauvalle kakkoseks miehen silmissä? Luulen, että käy mut ehkä se on ihan normaalia :)

  Nyt muista levätä aina kun vauvakin nukkuu! Alkuväsyn jälkeen Rinsessakin alkaa kohta valvoskella öisin ja sit nukutte vielä vähemmän kuin nyt :D

  VastaaPoista
 10. Hurjasti onne koko perheelle ja erityisesti naisentyön tehneelle äidille! Toivottavasti arki tasaantuu :)

  VastaaPoista
 11. Kaikille yhdessä ja erikseen, kiitos onnitteluista!
  Niin ja siihen samaan syssyyn, Keittiömestarin elämän nainen päätti päästää äitinsä piinasta ja syö ja nukkuu nyt ohjeen mukaan.

  ps. Toppis, enkö mä jo kertaalleen ottanut sen sanavahvistuksen pois? Vai palautuiko se silloin kun tää blogger tilttaili..

  terveisin Kirsu joka anoilee selvittääkseen tarvitaako sanavahvistusta vielä!

  VastaaPoista
 12. Aivan älyttömästi onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 13. Oih :) Onnea koko perheelle ihan vaan superpaljon.

  Ja hyvä jotta alko unen lisäksi maistua ruokakin.

  VastaaPoista
 14. Ooooooooooooooooooo, virtsis on niin onnellinen ja ylpeä! Ihan hirrrrmusti ja hurrrrjasti onnea koko perheelle! Bibu kuulostaa kerrassaan hurmaavalta tapaukselta, ei ihme jos KM:llä pyörii sukat jaloissa.

  Tohon syöminkiin en osaa ottaa kantaa, mut eiköhän oo Nollista uskominen ja hää vaan toipuu tuosta ulkoistuksesta, tai sitten on tullut virtsikseen, joka posotti eilen kevyet 13 tuntia... No, mä nyt oon niin vaino, että oisin varmaan väkipakolla sairaalassa ekan kuukauden ihan varuiks eli feel for you, rimpauta ihmeessä jos sillä saat mielenrauhan.

  Voi ihanuutta, laita taas pian kuulumisia!!! Tähän moooooonta kolmosta pienempää: <3 <3 <3

  VastaaPoista
 15. Ooo, toi kakkos-virtsis sai näköjään tahtonsa läpi. :)

  VastaaPoista
 16. Heee, oon niin fiiliksissä! Ei mulla muuta. :)

  VastaaPoista
 17. Voi miten ihania uutisia täällä olikaan. Oikein paljon onnea koko perheelle ja voimia ja jaksuja!

  VastaaPoista