maanantai 13. helmikuuta 2012

Huh, hellettä!

Täällä on lämmin, ihan sen takia että kyllä se aurinko paistaa risukasaankin, ja tänään tänne on porottanut oikein kunnolla.
Tohtorin kanssa on tavattu, tämä oli puolsi sektiota ilman että mun tarvitsi edes alkaa itkemään. Ei se varmaan muuten, mutta kiitos jälleen uuden kandin joka kyseli lääkäriltä kaikkea lähestyvän synnytyksen merkkejä. Kun aikaa oli (seuraava potilas olikin pykännyt edellisenä yönä jälkikasvun maailmaan), kysyi lääkäri sitten voisivatko he käyttää mua mallikappaleena, ja tutkimuksen tuloksena oli, että mitään lähestyvän synnytyksen merkkejä ei ollut havaittavissa. Minkäänlaisia. Ei pehmeitä eikä lyhentyneitä paikkoja nimeksikään. Ja näillä viikoilla pitäisi jo olla jotain merkkejä edes. Joten tämä viestisi siitä, että PaavoBirgitta aikoo nauttia yksiöstään häätöön asti. Joten lääkäri totesi, että suotta odotetaan ja joudutaan tekemään hätäisiä ratkaisuja, kun voidaan nyt jo lyödä lukkoon alustavat suunnitelmat jolloin komplikaatioiden riski vähenee. Voisin sanoa olevani tyytyväinen, mutta se olisi tunteiden vähättelyä.

Eikä siinä vielä kaikki. Keittiömestarille on buukattu laatuaikaa lapsen kanssa. Toivottavasti jo aiemmin, mutta ainakin 4.6. Olin lauantaina kirkollisessa tapahtumassa, jossa luonnollisesti tuli puhe Metallicasta. Siinä sitten lyötiin suunnitelmat lukkoon mennä katsastamaan bändi isommalla kokoonpanolla, ja tänään ostin liput itselleni ja systerille.

Wempula oli mua lykkinyt arkiruokahaasteella, palaan siihen heti kun olen syönyt loput pizzat pakasteesta.
Veelankin blogissa oli mainintaa meikän kirjoituksiin, palaan siihenkin jahka palaile maan pinnalle täältä tyytyväisyyden pilveltä arkisempien asioihin.

2 kommenttia:

  1. Kippis lääkärisedän kunniaksi!

    VastaaPoista
  2. tuuletko, kippistelty on, pahalla alkoholittomalla siiderillä. Mutta onneksi maun pystyi huuhtelemaan fazun sinisellä jälestä päin. Piti vaan vetää varuiksi koko levy ettei paha maku vaan palaa..

    VastaaPoista