sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Aktivoitumisia

Ihan kuin tässä olisi jotain merkittävää käsillä, ihmiset joiden kanssa en ihan hirveästi ole ollut tekemisissä yhtäkkiä laittelevat viestiä tai soittelevat ja kyselevät kuulumisia? Hmm. Esimerkiksi enon vaimo soitti eilen, sanoi ensin soittaneensa mun mutsille ja kysyneensä voiko mulle soittaa (oi miksi?), ja luvan saatuaan soitti sitten vain kysyäkseen joko lapsi on syntynyt. Öh. No ei ole. Ja kai mä nyt niille heti ilmoitan kun jotain tapahtuu? Ainakin luulin ilmoittavani? Ilmeisesti se ei ole niin selvää. Jostain syystä aloin sitten pihtaamaan, kun jotenkin rivien välistä ymmärsin ettei äitini ollut antanut mitään speksejä, ja mäkin vedin sitä klassista kattellaan-linjaa enkä kertonut suunnitellusta sektiosta. Saa nähdä menikö perinnönjako uusiksi jos mutsini olikin keronut ja enon vaimo vaan kohteliaasti kysyi samoja asioita? Täytyy tarkistaa mutsilta.
Jostain syystä olen alkanut pihtaamaan tietoa sektiopäivästä, tietysti siis perheet ja lähimmät ystävät tietää, mutta aika tiukalla otteella oon vetänyt olan kohauttelu linjaa muille. Mikähän siinäkin on, ei tuo nyt niin suuri salaisuus ole.

Pitäisi varmaan alkaa keksiä varteenotettavia nimiä jälkikasvulle, kun Keittiömestari vähän vierastaa tuota PaavoBirgittaa virallisena nimenä. Kumpikaan meistä ei vaan ole valmis nostamaan kissaa pöydälle ja kysymään toiselta mielipidettä johonkin nimeen, kun meillä on ollut tässä lievähköä (köh) erimielisyyttä ihan tuosta sukunimestäkin. Ja meillä on niin erilaiset sukunimet, että niihin sopii ihan erityyliset etunimet. Ja sitä paitsi, Keittiömestari keksi joskus jo marraskuussa omasta mielestään loistavan nimen jolla on sitten satunnaisesti PaavoBirgittaa kutsunut jos jälkikasvuun on tarvinnut syystä tai toisesta viitata. Sanomattakin lienee selvää ettei tämä kyseinen nimi uppoa meikäläiseen, saattaisin sen hyväksyä ehkä toisena nimenä?
Vaikka sanontakin sanoo ettei nimi miestä pahenna, niin silti tässää ollaan kuitenkin aika isojen asioiden äärellä.
Mulla on omassa mielessä kaksi täydelllistä nimiyhdistelmää, tietysti sellaisia että ne sopii mun sukunimeen.  Tartis vaan keksiä keino millä ne saan ujutettua Keittiömestarille.

Ai niin, nukun muuten edelleen helposti sen 9 tuntia yössä yhteenmenoon. Tai no nukkuminen on ehkä vähän yläkanttiin ilmaistu, mutta pystyn pysymään vaakatasossa ilman vessareissuja tuon ajan. Että repikää siitä.
Eilen kävin shoppailemassa, olinkin tässä jo melkein viikon muhinut kotosalla, osin väsymyksen, osin vitutuksen ja osin vaan yksinkertaisesti sen takia, että päivisin on tällaisen työikäisen ihmisen hirveän vaikea saada leikkikaveria. Kaikki on joko töissä tai opiskelevat, ja jos sattuvat olemaan vapaalla touhuavat jotain mikä on pois mun suoritusalueelta.
Mutta eilen siis raahauduin kylille, kaveri tarjosi seuraansa kun vielä kuulemma jaksoi olla kiinnostunut myös musta. Jatkossa PaavoBirgitta vie hänen täyden huomionsa. No eihän siin auttanut muuta kuin tarttua tilaisuuteen, ja viettää kolme tuntia maleksien ostoskeskuksessa. Kummasti nosti mielialaa, ja illan olinkin hyvällä tuulella. Tänään vaikutus on ohimennyt, ja tylsistyminen on palannut. Osansa myös tekee varmasti tuo ilma, ihan järkky keli ulkona. Olin jo hetken haaveillut ettei luvattua lumimyräkkää tulisikaan ja saisin tänään viritettyä kaukalon telakan autoon. No odotelkoon huomiseen.

2 kommenttia:

  1. Nimen päättämisessä voi olla huomattavaa apua siitä, että näkee nimettävän henkilön ihan livenä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti se varmuus sukupuolestakin rajaisi noi nimivaihtoehdot puoleen :D

      Poista