tiistai 30. marraskuuta 2010

Ihana

Loma alkoi tänään. Ihanaa.
Keittiömestari osti mulle lävikön, vai miksi sellaista "huuhtele tässä makaronisi"-härveliä kutsutaan. Rumahan tuo on kuin mikä (lävikkö, ei Keittiömestari), mutta eipähän sitä tarvitse vieraille esitellä. Oli mulla sellainen vanha metallinen joka oli vähän ruostunut, mutta Herra Keittiöhenkilö oli sitä mieltä ettei sitä sovi käyttää.

Menen huomenna kampaajalle. Tällä hetkellä kärsin mallista olkapäille asti roikkuva kulahtaneen keltainen kypärä. Sanoin kampaajalle että keksi malli ja väri, sinähän se meistä ammattilainen olet. Ainoana rajoituksena on, että hiukset pitää saada lukittua jollain tapaa, ilman että menee yli 10 pinniä kun käyn salilla. Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää.
Olen myös pettämässä vakikampaajaani, kaverilleni joka normaalisti toimii hovikampaajana, on melko vaikea saada aikaa. Ja jos totta puhutaan, en viime kerroilla ole ehkä ollut ihan niin tyytyväinen hiuksiini kuin aiemmin. Ennen niin räväkkä hiustaikuri on tyytynyt pääni kanssa turhan tavallisiin vaihtoehtoihin vaikka aina olen antanut täysin vapaat kädet, enkä koskaan ole moittinut poikkevaa mallia tai väriä. Katsotaan jos routa ajaan porsaan kotiin.

Huomenna on tiedossa myös joulusiivous. Matot pihalle ja lattiat pesuun tyyppinen pakettiratkaisu. Riittää sitten jouluna vaan huoleton imurointi (ja tietty muutama imurointi kerta vielä ennen jouluakin) ja pölyjen huitaisu. Lemmikkejä ja/tai lapsia omaavat ystävät kiroavat meikäläisen tässä kohtaa jonnekkin hyvin helteiseen paikkaan. Mutta kuinka paljon aikuinen ihminen joka vain koomaa telkkarin/läppärin edessä tai nukkuu, voi saada sotkua aikaan? No toki tulee pölyä jne, siksi huoleton imurointi. Mutta noin muuten.

Taidan nauttia lonkeron, pipareita ja Aurajuustoa. Meinasin ensin että glögiä, mutta asunnossani on lämmintä 25 astetta joen lämmin juoma ei houkuttele. Kippis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti