tiistai 23. marraskuuta 2010

Satunnaista

Tuossa aikani kuluksi kun yritin saada itselleni jotain turhanpäiväistä ajateltavaa, katselin tarkemmin statistiikkaa blogistani. Hermanni, Radiogaala, änkyrä. Siinä omat suosikkini.

Lääketieteeseen liittyvissä ohjeissa kuuluisi mielestäni välttää termejä kuten runsas, vähäinen ja toistuva. Mikä on toiselle runsasta voi toiselle olla vähäistä. Ja älkää antako mun edes aloittaa tuosta toistuvasta (aloitan kuitenkin: onko kahdesti jo toistuvaa?). Jaksais tässä nyt koko ajan soittelemassa ja kyselemässä.

Pakkasten nyt koetellessa huomasin naamani kuivahtaneen kasaan. Siis normaalia enemmän mitä se yleensä atoopikkona oirehtii. Ehkä tälleen kypsässä 25+ iässä (en myönnä vieläkään vuoden päästä täyttäväni 30) olisi jo aika luopua teineille tarkoitetuista naamavoiteista. Tosin naamani kukkii ajoittain yhtä iloisesti kuin runosuoneni, joten joutunen kääntymään tässä rasva-asiassa jonkun viksumman puoleen. Anyone?

Tosta 25+ tuli mieleen, että jos jollain on kannustava isä, se varmasti löytyy meikältä. Kun, vaihteeksi, velloin ikäkriisissä, heitti faija silleen tosi kivasti että "aattele, 10 vuoden päästä, 10 vuoden päästä oot jo yli 50 vuotta" Okei, toi näytti kirjoitettuna oudolta, mutta You get the point!

Tänään oli sellainen olo että voisi tehdä jotain muuta kuin velloa. Niimpä katsottiin Keittiömestarin kanssa The American. Sanat ei riitä kertomaan kuinka huono se leffa oli. Ou mai gaad! Saatiinpahan vaihteeksi jotain uutta päiviteltävää. Keittiömestari epäili murtuvansa KGB:n kuulustelussa jos joutuisi katsomaan elokuvan uudelleen.

ps. Kappas, oli pakko suorittaa pieni kooveegee kun tuo änkyrä alkoikin kuulostaa tutulta. Mähän oon täällä blogissa miettinyt joskus Pelle Hermannin terminologiaa!

pps. Huijaan ehkä parhaiten itseäni tällä kepeydellä.

4 kommenttia:

 1. Lumenella on yksi uusi päivävoide, jossa on "arkitista kanervaa" tai jotain, eikä lainkaan silikoniyhdisteitä joita en pysty käyttämään.
  Yllättävän hyvä, kosteuttaa tuhdisti ja jotenkin myös kiinteyttää, eikä mun nenäkään ole pahasti pintakuivahtanut ensimmäisissä pakkasissa.

  -Veela

  VastaaPoista
 2. Lumenen Total Comfort- kosteusnaamio. Rauhoittaa naaman, eikä tuki huokosia, kuten monilla rasvoilla mulle käy. Mulla on myös samanlainen atooppinen akneiho, käsittämättömän mystinen hoidettava. Käytän tuota pahimpina aikoina myös kosteusvoiteena, eli imeytän naamaan ihan totaalisesti. Ihana, paras, eikä tule näppylää.

  Jaksuja edelleen sinulle kovasti <3

  VastaaPoista
 3. saattoikin olla pellavaa eikä kanervaa, se ihmeaine lumenen rasvassani.

  -v

  VastaaPoista
 4. Tänks tytsyt vihjeistänne. Märisin tästä naama-asiasta äipälle, joka oli Pietarin risteilyllä ja teki työtä käskettyä ja tuli kempparin kautta kotiin. Nyt mulla on jotain Cliniquen naamasettiä (en muista nimeä, ja purnukka on tällä hetkellä asunnon itäsiivessä enkä millään jaksa nousta tästä ja käydä lunttaamassa nimeä)

  VastaaPoista