tiistai 9. marraskuuta 2010

Muisteloita

Kurvinsa normalisoinut Sanu löi mua haasteella, joten kun ulkona sataa jäätä vaakatasossa päätin siihen vastata...

1. mitä vastasit pienenä kysymykseen “mikä sinusta tulee isona?”
Mullahan siis ei ollut mitään varsinaista unelma-ammattia, mutta ainakin jossain vaiheessa vastaus kuului "lastentarhantäti"

2. mitkä olivat sarjakuvien/piirrettyjen lemppareitasi?
Sarjakuvista luin mummolla ruotsinkielistä Maailman vahvinta nallea. Se oli paras. Piirretyistä varmaan Taotao ja sitten toi Nils Holgersson (tai siis Peukaloisen retket).

3. lempileikkejäsi?
Muistaakseni olin kova tyttö leikkimään Legoilla. Ja kotia muistan leikkineeni ahkerasti joskus. Pihaleikeistä taidettiin pelata eniten purkkista ja kirkonrottaa.

4. parhaat synttärisi ja miksi?
Taisin olla (vasta/jo) vissiin tokalla kun sain kutsua koulukavereita synttärijuhliin päivällä, ja sitten illalla tuli vielä sukulaiset. Oliko vähän siistiä kun sai ensin päivällä lahjoja ja sitten vielä illalla lisää (miten niin materialisti?).

5. mistä urheilusta pidit/harrastit?Mitähän urheilua en olisi kokeillut nuorena? Listalta löytyy jalkapallo, telinevoimistelu, baletti, tennis... Tennistä pelasin monta vuotta, mutta sitten murrosiän melskeet vei mennessään ja tennis jäi. Ja jääkiekko on ollut aina rakkauteni, siis katsomopuolella. Jo pikkuriikkisenä Kirsuna sisko raahasi perässään katsomaan pelejä ja sitä onkin tullut katsottua kuinka nuori T Selänne pelaa kavereidensa kanssa. Vähän myöhemmin sitten ryhdyttiin kaverin kanssa notkumaan halllilla ja tuli seurattua enemmän ja vähemmän A-junnujen pelejä.

6. ensimmäinen musiikki-idolisi?
Onko tätä ihan pakko tunnustaa? Rainer Friman. Don't ask, ei mitään havaintoa. Vissiin se "linnut" kosketti joskus todella syvältä. Sisko taisi ainakin hävetä silmät päästään kun 10 nuorempi pikkusisko huudattaa stereoista nupit kaakossa iskelmää (:

7. paras joululahjasi/ muu lahja, jonka olet saanut?Polaroid-kamera! Se oli kuuminta hottia ja niin makee ettei mitään tolkkua! Taisin olla jotain 10-vuotias kun tuon joululahjan sain. Enkä ollut edes moista pyytänyt, vieläkin on mysteeri keneltä sen sain. Tai no joulupukkihan sen tietty toi, mutta kuka sukulainen on pukkia vihjannut?


8. mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, jota et vielä ole tehnyt?
Jahas, mitähän tämä sitten voisi olla? Maailma on pullollaan juttuja ja asioita joita haluaisin nähdä ja kokea. Mutta joku sellainen juttu mistä jo lapsuudessa haaveilin? No ratsastus ainakin. Siitä salaa haaveilin ja lueskelin kaikki Villivarsat ja Hevoshullut mutta en koskaan päässyt toteuttamaan unelmaani päästä ratsastamaan. Enkä siis ole ratsastanut vieläkään, edelleenkin astma ja allergia riivaa siinä määrin ettei ole toivoakaan.

Haastan Pariasiaa-blogin pitäjän (vaikea taivutetteva) ja Wempulan!

2 kommenttia:

  1. Oh, polaroidkamera. Lievästikö olen kade :D

    VastaaPoista
  2. Joo, olihan se polaroid tosi makee... Ainoa vaan että se "filmi" josta sai 10 kuvaa, maksoi 100mk!! Ei miään etu-härpäke..

    VastaaPoista