tiistai 29. kesäkuuta 2010

OAJEVUT osa II

Eli on asioita joita ei vaan uskoisi tapahtuvan.  Enemmänkin. Nyt on tapahtunut jotain mystistä. En ole käynyt vaa'alla. Totuus kuitenkin on, etten varsinaisesti jatkanut puntarilakkoa kasvaakseni paremmaksi ihmiseksi, vaan pelkään yksinkertaisesti kasvaneeni. Jollain tasolla kuvittelin olevani laihtunut ehkä noin 17 vaatimatonta kiloa (juu-u, seitsemäntoista) tässä lakkoilessani, mutta raaka totuus taitaa olla että painoo junnaa eksaktisti samassa kuin se olin lakon alussa. Tai no juhannuksen jäljiltä painoa on todennäköisesti reippaasti enemmän kuin sanotaan vaikka viime torstai aamuna. Joten pelkurina olin sitten menemättä vaa'alle, ja ajattelin tässä kaikessa rauhassa kerätä rohkeutta ja pudottaa painoa jotta hannaan astahtaa sille hirvitykselle.
Alkoholia kuitenkin maistoin, ensimmäistä kertaa viiteen kuukauteen. Sitä meni yhteensä 5 annosta koko juhannuksena. Keskityin lähinnä viettämään aikaani grillin ja jääkaapin läheisyydessä. Hyvällä omatunnolla.
Huonompaa omatuntoa kärsitään sitten jumpparintamalla, viime viikolle tuli yhteensä 3 liikuntakertaa. Tälle liikuntaosumia ei ole tullut vielä lainkaan. No huomenna salille ja sitä rataa.


Muuten on tällä rintamalla hiljaista. Tai aurinkoista enemminkin, tulee köllittyä parvekkeella varjossa ja luettua kaikkia tärkeitä akkojen lehtiä. Vapaa-ajan merkittävin huomio lienee se, että Keittiömestarin kanssa ollaan styylattu kolme kuukautta. Ensi viikonloppuna meillä on ilmeisesti kvartaali-bileet, kun kummallakin on vapaata. Mennään keilaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti