lauantai 19. kesäkuuta 2010

On asioita joita en vaan uskoisi tapahtuvan

Siis isoja tai pieniä asioita, joita ei edes ajattele sillä ne on niin absurdeja. Tai joita näkee vain elokuvissa. Koin tänään tällaisen asian, joka menee tuohon ensimmäiseen kategoriaan. En pidä jännityksessä enempää vaan kerron; sain tänään poskisuudelman kuntosalilla! Hih. Okei, jossain vaikka Helsingin keskustan juppihippi (vähemmän punkkari)- tyyppisessä kuntoilukeskuksessa tuo on varmasti ihan arkipäivää kuin Keski-Eurooppalaiset tavat oppineet suomalais-emännät kohtaavat. Mutta täällä lähiössä, uimahallin pienellä salilla jossa työttömät ja eläkeläiset urheilevat opiskelijoiden kanssa puoleen hintaan, veikkaisin ei tuollaista ole nähty. Tai meikäläinen ei ainakaan ja pyörin siellä sentään neljänä päivänä viikossa!

Kerron tarkemmin tapahtuneesta vaikka se ei ketään kiinnostakaan. Olin siis salilla ja juuri saanut lämmieltyä kun sinne astuu ovesta hyvän ystäväni isäpuoli, vanhempi suomenruotsalainen herrasmies. Olen ollut tämän miehen kanssa useasti tekemisissä, voisinpa sanoa että viimeiset vuodet kuukausittain kun ystävääni olen autolla käyttänyt äitiään katsomassa toisella puolella kylää. No, tervehdin tietysti tätä herraa iloisesti ja yllättyneenä kun tosiaan salille ilmestyi joku ketä sinne ei todellakaan "kuulu", niin maantieteellisesti meinaten. Aiemmin tämä mies on saattanut halata tai kädestä tervehtiä tavatessa, ja nytkin tuli luokseni käsi ojossa. Kättelyn lisäksi sain tosiaan poskisuudelmat. Tuntui miehestä varmasti mukavalta kun olin juuri noussut soutulaitteesta ja hikoillut sen perinteiset 20 litraa. No se siitä. Kokemus oli vaan niin hauska omasta mielstäni että se oli pakko jakaa.

Vaikka sataa, en lähde nyt lenkille (kun kerta olin siellä salillakin jo tänään). Uhkailen silti säätä, ja lähden tansseihin! Tuolla 50 kilometrin päässä on siltatanssit, ja sinne pitäisi lähteä perinteisesti ystävän ja tämän miehen kanssa. Keittiömestari on -yllätys- töissä, joten edustan itseäni paikalla. Onneksi ystäväni lupasi tarpeen tullen kahdeksan kuukautta vanhan poikansa deitikseni.Huomenna ajattelin hiippailla Myötätuuli Rockiin. Bändikattaus näyttäisi olevan aika bueno koko viikonlopun ajan, mutta varsinkin sunnuntai-illan päätös sopii musiikkimakuuni kuin nyrkki hattuun: Suburban Tribe, Mustasch ja illan päättää Amorphis.

Tänään oli Kirsulla kaikenkaikkiaan siis sangen jännittävä päivä. Pusu ja kaikkea. Veikkaisin silti että tänään on hauskempaa ja jännittävämpää ainakin muutamalla parilla jotka käyvät sanomassa tahdon papin edessä. Victoria (kaunis puku ja morsian) ja Daniel saavat tänään toisensa. Skål heille! Niin, ja ei sovi unohtaa tänään häitään juhlivaa blogisiskoa Pinkkiä Pingua, onnea ja menestystä myös hänelle!

1 kommentti:

  1. Olipa muuten herkkä hetki, kun Daniel pyyhkäisi silmäkulmaansa kirkossa. Menin minäkin telkkaria katsoessa kerrankin hiljaiseksi :D

    Mä kyllä viherrän kateudesta tuon mtr:n suhteen, bänditarjonta oli kyllä kieltämättä aika kova. Itse vasta suunnittelen, pääsisinkö lähtemään jonnekin festareille tänä kesänä... Toivottavasti on hauskaa!

    VastaaPoista