keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tähän mennessä tapahtunutta

Lomalla siis. Jota on enää jäljellä siis 2 virallista (+ tietty viikonloppu) päivää.

Lauantaina kävin siskon kanssa katsastamassa elävissä kuvissa Sherlock Holmesin. Lippujonossa taisin todeta siskolle etten oikein piittaa klassisista salapoliisijutuista. Onneksi tämä ei ollut sinne päinkään vaan yllätti positiivisesti. Aktiivista liikuntaa 0.

Sunnuntaina pidin palaveria projektimiehen kanssa, kummallakin vanne kiristää nyt sen verran että päätettiin pitää aiheesta tupakan mittainen tauko (n 2 vkoa) ja palata astialle sitten kun kumpaakin taas jollain tapaa kiinnostaa. Vesijuoksua 60min.

Maanataina kaverin kanssa pieni mättö-fiesta Chico'sissa (miten tuo taipuu?) kun selvisi että sieltää saa naiset jälkkärin for free. Maanantaina löysin itsestäni myös sisäisen hiphopparin. En ehkä edelleenkään piitaa 50centin musiikista, mutta porukka veti keikan niin rutiinilla ja tiesi mistä naruista vetää että sai maanantai-koomasta kärsivän helsinkiläis-yleisön syttymään että keikan puolivälissä huomasin pomppivani ja jorailevani kaverin kanssa kuin pahaiset teinit! Sali 55min +  vesijuoksu 35min.

Tiistaina hengailua ja shoppailua hyvän ystävän kanssa jota näkee välimatkan takia aivan liian harvoin. Zumba 60min.

Tänään keskiviikkona reipastuin ja suostuin treffeille yhden jampan kanssa ketä niitä oli jo hetken aikaa ehdotellut. Perjantaiset treffit oli jo niin puuduttavan tylsät että ajattelin ettei huonommin enää voisi mennä ja saisinpahan jotain ohjelmaa tälle päivälle. Tapana ei ole pussata ja puhua (huono käännös kiss&tell:stä), mutta mainittakoon että nyt on ohjelmaa buukattu jo perjantaille ja ehkä vähän lauantaillekin. Sali 60min + vesijuoksu 35min.
Ja tänään painoin vähemmän kuin vuosiin, olisin enää n 2,5kg päässä puhelimesta. Jonka siis hankin jo lähes 2kk sitten :)

2 kommenttia:

  1. Sulla on ollu kyllä 180 % kiinnostavampi loma kuin mulla. :D

    Hikuhauskaa loppulomaa! -Sontsis

    VastaaPoista
  2. Hyvät loman loput myös sulle :)
    Oli pakko kehittää jotain ohjelmaa, muuten aika olisi mennyt kävellessä väliä sohva-jääkaappi!

    VastaaPoista