maanantai 29. maaliskuuta 2010

Nuori mies tien sulki katseellaan

Tuo ei ehkä ollutkaan ihan niin helppo kuin edellisen postin otsikko. Siis tietää mistä biisistä. Otsikolla ei kyllä ole mitään tekemistä tekstin kanssa, tuo biisi vaan soi päässä.

Kuinka pidetään (kahta) hullua jännityksessä? Kerrotaan keskiviikkona. Silloin siis selviää kuinka kävi työnhakureissussa. Että ei se vissiin sittenkään ollut ihan läpihuutojuttu? Eihän?
Perhosia on ehkä tuhat enemmän kuin eilen vatsassa. Saatoin jopa sortua muutamaan ällö-söpöilyviestiin. Inhoan muuten kaikkia ällö-söpöilyviestejä *puistatus*.

Tänään sain salilla rehellistä (?) palautetta. Siinä jotain jumppailin keskenäni ja riehuin omiani niin siihen tuli vuoroaan odottelemaan ja lämmittelemään omia sarjojaan varten yksi kantiksista ( = herrasmiehistä joiden salijargonista en ymmärrä mitään ja jotka touhuilee omalla porukallaan). Sain oman sarjani valmiiksi ja tein tilaa tälle isännälle. Tämä herrasmies sitten vilkaisi painoja ja meikäläistä ja sitten vielä painoja ja totesi jotain tyyliin "ei uskois että sussa on noin paljon voimaa" siihen sitten en oikeen mitään osannut sanoa, mutisin jotain kiitokseen päin menevää. Herrasmies jatkoi vielä toteamalla että sitkeesti olen jaksanut salilla käydä ja tulokset on selvästi sen mukaisia. En sitten siihen osannut kummemmin mitään kommentoida, kiittelin vaan kehuista. Joku herkkänahkaisempi naisihminen olisi voinut hermostua varskinkin tuohon ekaan kommenttiin, mutta otin sen 110% positiivisesti.

Jos jotain kiinnosti otsikko, itse tykkään tästä versiosta kuin hullu puurosta.

2 kommenttia:

  1. Oikein kyllä tulin hyvälle mielelle puolestasi saamistasi kehuista. Vaikka ehkä tuli puskista, niin hienoahan tuo on!

    Ja ällö-söpöilyviestit voi antaa anteeksi ainoastaan ihastuneille :D

    VastaaPoista