tiistai 23. maaliskuuta 2010

Ai.

Alkuun kaunis kiitos edelliseen postiin kommentoineille, kriisi lientyi kummasti. Myös hyvin nukuttu yö ja normaalimpien asioiden ajattelu sattoi auttaa. Mutta mukava oli huomata että vaikka täällä avaudunkin itselleni, moni käy silti moni lukemassa/tukemassa tekemiäni valintoja.

Sitten otsikkoon. Yhden kaverin kanssa on ollut vaikeuksia sovittaa aikatauluja niin, että nähtäisiin kunnolla. Ja vaikka vastustankin salilla seurustelua ja hengailua, sovin tämän kaverin kanssa sinne treffit eiliselle. Kummatkin treenailee ns. "päämäärättömästi" ja vaihtelun virkistäessä tehtiin toistemme tällä hetkellä käytössä olevat ohjelmat. Kaverilla menossa sangen kokonaisvaltainen ja pitkä ohjelma, oli aika hauska treenailla koko kroppa otsasta pikkuvarpaaseen ja itse tuli tehtyä liikkeitä joita en ollut tehnyt pitkään aikaan tai lainkaan. Nyt on muuten sitten joka paikka kipeäkin sieltä otsasta pikkuvarpaaseen. Jes! Töissä vähän ihmettelivät kun jaksoin vähän väliä ulista kipeitä lihaksiani kuitenkin tyytyväisenä, muutama kuitenkin ymmärsi kun yritin jotain sepustaa terveestä kivusta.
Tänään päätin viettää lepopäivän, vaikka nyt olisikin hyvä takoa kun rauta on kuumaa. Loppuviikolle on vaan jokaiselle päivälle sovittuna jo ainakin yhdet, monille päiville itseasiasiassa kahdetkin treenit joten aion siis lorvailla hyvällä syyllä. Huomenna salille ja muistelemaan eilistä ohjelmaa uudelleen.

Sitten asiasta kiinostuneille tiedoksi, se reilun viikon takainen deittisotku oli niin  traumaattinen (?), etteihän siitäkään, mitään tullut. No, uutta matoa koukkuun.
Ja kohta menee taas kaikki joutava vapaa-aika projektimiehen kanssa painiessa, se tuossa soittelikin ja kysyi koska jatketaan. Niin ja MLAV sanoi että miehellään (siis itse maanikolla :D) olis joku työkaveri vailla hottista tyttöystävää (allekirjoittanutta siis, toim huom).

3 kommenttia:

 1. Dämit, kun en ehtinyt silloin lukea sitä hetken verkossa vilahtanutta traumaattista deittisepustusta. Eikä mulla tietenkään henkilökohtaisesti mitenkään tylsää ole... ja tiedänhän mä niiden verkkareidenkin värin jo...

  -Veela

  VastaaPoista
 2. No alkaa muaki melkee harmittaa, etten ehtiny lukee sitä... No, toivottavasti se ei kuitenkaan kovin raskaan traumaattinen ollut. Eteenpäin elävän mieli, kuten itsekin tuoreella vertauksella totesit.

  Se treenaamisesta tullut lihaskipu on muute autuasta kipua, kyllä sen aina jotkut onneksi ymmärtää :)

  VastaaPoista
 3. Hehheheh.. jos TE ette sitä nähneet, ni toivossa elän ettei kukaan muukaan (kädet kyynärpäitä myöten ristissä)

  VastaaPoista