tiistai 16. maaliskuuta 2010

Plääh.

Vasen olkapää on ihan liekeissä. Eikä mitenkään positiivisessa mielessä. Särkee kaikki ojentavat liikkeet eikä siedä lainkaan taakkaa. #¤&%!! Taitaa olla vanha tuttumme oikeasta olkapäästä. Helmee.
Pakko oli skipata tänään Zumba, silmät alkaa hikoilla (joku vois puhua kyyneleistä) heti jos nostaa kättä yhtään kiertävässä liikkeessä.
Ärsyttää mennä työterveyshuoltoon tän käden kanssa, ne tarjoaa aina vaan saikkua vaikka haluisin selvittää mistä vika johtuu.

Ja en edes aloita märehtimään noita mies-asioita. Aina en vaan tajua. Oikeastaan ikinä. 

Nyt tilataan piristäviä juttuja tänne päin. Kiitooos.

4 kommenttia:

 1. Pidä nyt hyvin ansaittua lepoa, sitähän olkapääsikin on vailla. Siihen ei mikään kaadu, vaikka ottaakin kupoliin. Ja monesti levon jälkeen treeni kulkee paljon paremmin muutenkin. Eikä miehiä vissiin ole tarkoitettukaan ymmärrettäväksi.

  Toivottavasti löytyy joku syy olkapäävaivoillesi, aika ahterista, jos tulee uudelleen ja uudelleen kipeäksi, eikä tiedä mistä johtuu ja miten voi estää.

  Nää mun kannustavat kommentit on aika laimeita. Kannustuspukkaus terveeseen olkapäähän, kevät ja aurinkolasit on jo täällä!

  VastaaPoista
 2. Joo, täytyis vissiin vähän taukoilla, mutta sain tossa lomalle niin hyvän pössiksen päälle etten millään viittis lepää laakereilla :D

  Muutenhan tää meniskin kuin elokuvissa, mutta tosiaan ärsyttää kun tuo vaiva palaa koko ajan, ja seilaa olkapäästä toiseen. Jossain tekniikassa selvästi mennään kovaa pieleen, mutten tiedä missä. Höh.

  Kannustavaa tai ei, kiva kun kommentoit!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja kaikkia piristäviä juttuja - tosi hyvin olet jaksanut urheilla ja urheilijahan ei tervettä päivää näe! :)

  VastaaPoista
 4. Joo, vähän tässä alkaa tosiaan itsensä urheilijaksi tuntea näiden kremppojen takia..
  Kiitos tsempistä, kyllä se taas tästä! (joskus)

  VastaaPoista