perjantai 5. huhtikuuta 2013

Some may be from showing up, Others are from growing up

Käsi pystyyn joka tunnistaa otsikon biisin? Aivan loistava treenibiisi, niinkuin muukin tuotanto kyseiseltä porukalta. Porukka on Dropkick Murphys, ja otsikon rivit on lainattu biisistä Rose Tattoo .
Tuon voi kuunnella sellainenkin joka ei niin rokkenrollista piittaa. Niin sanottakoon myös että vaahtosammutin suosittelee myös. Biisi nimittäin aiheuttaa aika hyvät vatkaukset myös TuVessa, ja sittenhän me tytsit joraillaan. Keittis pyörittelee silmiään, mutta niinhän se tekee kaikelle.

Mieleni minun tekevi niistää. Ja minähän niistän. Kuiva katupölykö nyt nenässä kutitetteloo, vai kukkiiko jotkut puskat jo siittiöitään levitellen?
TuVekin lienee kevät lenssussa. Eilen päivällä ei ollut mitään, illalla aivasti ja siitä lähti samantien käytiin vallaton nuhiminen. Siis ihan tolkuton, miten sitä tavaraa voi riittää noin pienestä ihmisestä?
Toivottavasti tauti lopahtaa yhtä nopeasti kuin alkoikin. Ainakin hilaisuus lupaa hyvää, männä yönä ei nukumisesta tullut mitään ja nyt on ollut tuvassa täysi hiljaisuus jo puolitoista tuntia.

Tehtiin tuossa aamulla tarjous yhdestä talosta, ja myyjät hyväksyivät meidän tarjouksen. Tapahtui niin nopeasti etten taas ole ihan kärryillä. On tässä vielä esteitä eessä, kuntotarkastus ja muuta pientä. Mutta periaatteessa ollaan aika pitkällä.
Aika jännää.

Treeni kulkee edelleen, oon saanut itseni jopa kolmesti lenkille elettävällä viikolla. Uskomaton auringonpaiste lienee osasyy. Olen siis käynyt tälle viikolle salilla kahdesti, huomenna ja sunnuntaina pitäisi mennä taas. Kehittelen itsellen kaksiosaisen treeniohjelmankin, ammattilaisten silmissä menisi lähinnä osastoon " nyt en ihan ymmärrä mitä tuolla haet", mutta mä tykkään. Mullahan siis ei ole mitään tavoitetta, vielä. Pitäisi olla, mutta kun kohta taas sali vaihtuu niin en jaksa miettiä. Katselin että tuon teoreettisen kodin lähellä on ainakin kuvien perusteella ihan ok näköinen sali, ja hintakin on ihan maksettava. Ja siihen näyttäisi kuuluvan vakiosti ainakin yksi saliohjelman suunnittelu. Jos sellaista kokeilisi näin, öö, viiden vuodein välein?

3 kommenttia:

 1. Wuhuu! Hyväksytty tarjous! Onnea! Kuntotarkastukset sun muut on mitätöntä lätinää. Mutta toki toivotaan ettei sieltä mitään löydy.
  Oon oikeastaan kade, pääsette siihen ihanaan suunniteluvaiheeseen että mitä ja miten ja minne ja... Voi vitsi. Se on parasta.
  Tauti taas ei..

  VastaaPoista
 2. Onnea tulevasta uudesta kodista!! :)

  Ja treeniohjelmas on varmasti ihan tykki ;)

  VastaaPoista
 3. Kiiperi; talo on niin uusi, että toivon todellakin kuntotark olevan läpihuuto-juttu..
  Vielä en oo päässyt tohon suunnitteluvaiheeseen, jotenkin asian sisäistäminen on niin vaiheessa.

  Lady; kiits.. Tykkipä hyvinkin :D

  VastaaPoista