maanantai 8. huhtikuuta 2013

Johan nyt on markkinat

"Päivähoitopaikkaa on haettava kirjallisesti päivähoitohakemuksella viimeistään neljää kuukautta ennen kuin lapsi tarvitsee päivähoitopaikan.
Tämä ohje koskee myös kuntaan muuttavia perheitä."

Jepajee.  Meillä olisi vaan hoidon tarve jo 2,5 kuukauden kuluttua, ihan ei vielä helmikuussa tiedetty että tuo asunto löytyy justiinsa tolta paikkakunnalta, olisihan se tietty pitänyt osaa kristallipallosta lukea.

Eipä mulla muuta.

4 kommenttia:

 1. näin meidänkin kunnassa,mutta oli siellä joku kohta,mikä selvensi että mikäli vain mahdollista.joten kannattaa vaan laittaa hakemus ja soitella vaikka heti perään,meillä ainakin järjesty kuukaudessa ja vieläpä vuorohoitoon:)

  VastaaPoista
 2. Täytyy tosiaan soitella heti perään, jos ei muuten ni luulisi että päivähoidonkoordinaattorilla (jösses mikä sana) olisi sitten jotain ideaa miten toi lapsen hoito järjestetään ne "puuttuvat" 1,5kk... :)
  -Kirsu joka ei jaksa kirjautua-

  VastaaPoista
 3. Heh joo, mä muistan kans tuon "neljä kuukautta". Käytännössähän sitä ei kai voi noudattaa missään. Ainakin työttömän on otettava tarjottu työpaikka vastaan muutaman päivän sisällä ja tosiasia on, että JOS on pakko, niin kunta kyllä järjestää sen hoitopaikan vaikka siinä muutamassa päivässä. Ei itsellä ihan noin tiukalla varmaan kai koskaan ollut, mutta ainakin parissa viikossa tai ehkä kuukaudessa (?) sai hoitopaikan. Ei välttämättä sen, minkä olisi halunnut ja oli lähinnä kotia, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan tuossa lastenhoidosa se pykälä, että koulun tai työn tai muun tärkeän velvoitteen puitteissa kunnan pitää järkätä hoito kahdessa viikossa.
   Ens viikolla soittelen ja selvittelen kuinka käy.

   Poista