lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kuivaa on

Uusi kotiehdokas sai puhaat paperit kuntotarkastajalta, niistä huomautettiin mitkä oltiin jo itse suunniteltu hoidettaviksi, huoltomaalausta ja sen sellaista.
Vajaan kahden kuukauden kuluttua olisi siis muutto tiedossa. Jee.
Paitsi että mua ei nappaa pakata yhtään, koska meillä asuu nykyään yksi sangen innokas inventoija. TuVe tyhjentää kaiken mahdollisen minkä vain kykenee. Voin kuvitella kuinka silmät kiiluen tuo on tyhjentämässä aarrelaatikoita, tai siis muuttolaatikoita.

TuVe on myös vahingossa viime päivinä seisoskellut ilman tukea, jos jää vaikka telkkaria katsomaan, saattaa huojua siinä omin avuin. Mutta siinä vaiheessa kun tajuaa ettei pidä mistään kiinni, iskee paniikki.
Niin, ja se poskihammas episodi; se terävä kohta siellä ikenessä on ennallaan, mutta toiselle puolelle yläkeneen on puhjennut jo kokonaan yksi poskihammas. Ja nyt on kyttäyksessä mahdollisesti alas tuleva hammas, kun ien muistuttaa vaalenapunaista hernettä. Ja tuo imeskelee sormiaan koko ajan. 

Salitreenejä tälle viikolle pulkassa jo kolme. Ja sellainen nuori jamppa, kakskytjotain ikäinen, vähän kävi vonkaamassa mua perjantaina salilla. Oli vielä yksin, ettei tainnut olla mikään kaverien keskinen puuma vedonlyöntikään kyseessä. Ei se mitenkään vakavaa ollut, ensin höpötteli treeneistä kaikenlaista puolivillaista ja sitten kysyi seuraksi kahvioon kun bussi kotiin kuulemma menisi vasta tunnin päästä. Jos olisin miehetön, lapseton ja 10 vuotta nuorempi niin olisin heti lähtenyt.

2 kommenttia: