maanantai 25. helmikuuta 2013

Kuin peiliin katsoisi

Tyttö on äitiinsä tullut; kuolaa jokaisen vieraan paidalle, menee neliveto päällä ja oksentaa ensimmäisenä. Kun vieraat on lähtenyt löytyy pöydä alta syömästä sipsejä. Että semmoiset bileet.

Oli ne silti hyvät juhlat vaikka itse sanonkin. Ei meillä loppujen lopuksi ollut mitään varsinaista teemaa saati ohjelmaa. No tietty puhallettiin TuVen kanssa kakusta kynttilä, ja vieraiden keskuudessa kiersi valokuvakansio johon olin koostanut TuVen ensimmäisen vuoden. Siis ihan oikeita kuvia kansiossa, ei mitään kuvakirjaa.

Tarjoilut meni uusiksi ehkä noin ziljoona kertaa, vielä senkin jälkeen kun oltiin kaupassa käyty. Mutta
kaikille kelpasi, eikä ylimääräisiä jäänyt. No sen verran että sain loput systerille tungettua mukaan. Kevyesti ei otettu; vai mitä sanotte esimerkiksi minitortilloista juustoisella kanatäytteellä. Ai niin, ne tortillat oli muuten uppopaistettu... Suolaista oli viittä sorttia, makeaa vain yhtä. Sellainen klassinen kermakuorrutettu täytekakku jonka mä vaatimalla vaadin sinne juhliin. Suolaisen ja makean suhde tuntui silti olevan kohdillaan.

Kahden asunnonloukku on kohta entinen loukku! Hyväksyin tarjouksen kämpästä jo ennen ekaa yleistä näyttöä, ei pöllömmin etten paremmin sanoisi. Kaupat tehdään vielä ripeällä aikataululla, joten en sittenkään joudu maksamaan tyhjää asuntoa juuri lainkaan. Juhlan paikka. Katsotaan kuka kohta kuolaa vieraiden paidoille, konttaa ja oksentaa ensimmäisenä.

Hyvää yötä, menen silittelemään levottomasti nukkuvaa yksveetä. Taitaa tänään saadut rokotukset vähän oireilla.

5 kommenttia:

 1. Ooo, ONNEA TuVelle! En mä kyllä ymmärrä miten Tuve voi olla jo yx-vee, kun virtsis tässä vaan nuortuu päivä päivältä... Ja o-ooo, mahtia toi kämppäjutski (vaiks niisk musta ei tuukaan sun vuokralaista), onnittelut siitäkin! :))

  VastaaPoista
 2. Uppopaistettu...mäkin kuolaan! Onnea!

  -Veela

  VastaaPoista
 3. Onnea TuVelle myös minulta ja huippujuttu tuo asunnon myyminen noin nopsaan. Sehän osoittaa, että sinulla on pistämätön kyky ostaa just se oikea asunto, sehän pitää ensin ostaa, sitten vasta voi myydä. :-)

  VastaaPoista
 4. Acsu; kiittistä vaan :D

  Veela; maailma on parempi paikka sen jälkeen kun friteerauskeitin keksittiin ;o)

  Maureen; ihana kuulla susta! Jep, meikäläisessä asuu oikea KaisaLiski, tiedän heti kannattaako kämppä ostaa...

  VastaaPoista
 5. Oi! Onnea yks veelle :) meillä sama edessä perjantaina! Nyt neitokainen onkin kuumeessa, toivottavasti paranee yhtä nopsaan kun tuli kipeäksikin..

  VastaaPoista