lauantai 9. helmikuuta 2013

Ei mulla muuta

kuin että nyt se konttaa kans.

Kätevä tää blogi, tänne kun päivittää kaikki tällaiset jutut ni voi vaan täältä sitten puolen vuoden välein tarkastaa aikoja ja tapahtumia virallista vauvakirjaa varten..
(siksi kursivoinnit, sain palautetetta että nykyään teksit on heikompi tasoisia sisällöltään ja kieliopiltaan kuin aikaisemmin. En kiistä, mutta en ihan heti jaksa petratakaan).

Pieni gallup; onko varrellinen rikkaimuri turha vai ei? Mä ajattelin laittaa viimeiset joululahjarahat sellaiseen, mutta Keittiömestari ulvoo että laite on turha? Tosin se on tiettävästi tässä asunnossa tasan kerran imuroinut että on ihan yhtä jäävi sanomaan kuin tekin?

5 kommenttia:

 1. Oi, se on varmasti söpö ! :)

  Komppaan KM:ia, varrellinen rikkaimuri on turhake.

  VastaaPoista
 2. Hy-vä Tu-Ve! :) Mut mitä peetä, siis mistä tollasta palautetta tuli??!

  Onko tässä pointtina se varrellisuus vai ylipäätänsä rikkaimuri? Mun mielestä mun (lyhytvartinen, sellanen noku) rikkis on ihan jees ja näpsä, kun pitää äkkiä imasta jotain. Tolkuttoman tehokas hää ei oo tai ainakin sitä sitten pitäis olla tyhjentämässä alvariinsa, että jaksais imeä. Ja lataamassa. Ja mähän en jaksa / huomaa moisista huolehtia, joten useimmiten on näppärämpää kaivaa suosiolla se imuri kuin tuhnata sen rikkiksen kanssa. Että tulitko nyt hullua hurskaammaks tästä? Voisin kuvitella, että ihan näpsä jahka Tuve syö ihan mitä vaan ja ihan missä vaan, niin kai ne murut saa sitten äkkiä hurastua (jos säiliö ei oo täpötäynnä ja masiina ladattu). :)

  VastaaPoista
 3. Oi, varrellinen rikkaimuri! Me ollaan pohdittu tuota jo kohta puoli vuotta. Joskus tekis, toisinaan sitten taas ei. Mieli. Sitä imuria. Kun laittaa tulta takkaan, niin puukopasta tulee aina kauheesti puuroskaa lattialle, voi miten olis kätevä vaan nappasta rikkaimuri ja imaista ne pois. Ja mies on sitä mieltä, että varrellinen sen olla pitää. Sit seuraavassa lauseessa taas sitä, että se on liian kallis. Ja onhan se. En ymmärrä ollenkaan miten ne voi olla niin kalliita. Mutta mieli tekis. Ainakin vähän. Ei sitä isoa imuria aina jaksaisi kaivaa esiin, kun tarve tulee niin monta kertaa päivässä.

  VastaaPoista
 4. Ei oo turha! Edellisessä huushollissa sellanen oli ja kovasti olen kaipaamaan jäänyt vaikka sellanen normimalli löytyy nytkin. Tosi näppärästi saa leivänmurut yms pois ja esim tummalta lattialta vaaleet karvat. Vaaleelta lattialtahan ne ei näy, joten saavat olla ihan rauhassa ;) Lapselliset ystävätkin ovat vekotinta kovasti kehuneet...

  VastaaPoista
 5. Nollia; vaikka olis turha niin mä haluuuuun.

  Acsu; mulla on yks lukija joka aina välillä laittaa palautetta spostilla, periaatteessa ihan asialliseen sävyyn, mutta vähn oudoista asioista. Toisaalta, ymmärrän kyllä jos sisältö on muuttunut; kun aloin bloggaa olin sinkku ja kulutin aikaani hieromalla näitä tekstejä, nykyään vaan sutaisen jotain itselleni muistoksi lähinnä!

  Roz; musta tuntuu niin samalta!

  Liisamaria; kiitos kommentista :) juuri noiden leivämurujen yms metsästykseen sitä haluaisin, kun tyttö tuppaa olemaan niin nopeasti aina pöydän alta jotain luvatonta nuolemassa...

  VastaaPoista