torstai 24. tammikuuta 2013

Hei Keittiömestari, oliko yllätys että..

... Jos keksit näppärän keinon lapsen vaientamiseen yöllä (maito), se äkkiä sen hoksaa ja oppii pahoille tavoille? Keittiömestarin ansiokkaan koulutuksen jäljiltä olisi taas tiedossa vieroitus yömaidosta, onneksi sitä on mennyt vain kerta yöhön kuitenkaan, ja yleensä tuossa klo viiden aikoihin. Toisaalta, varmasti helpotti TuVen oloa ilman lääkkeiden apua sillä yöt on tosiaan olleet aika hulinaa, ja ihottuma irvokasta. Patsi nyt kun vehnää ei ole mennyt sunnuntain jälkeen on yöt rauhoittuneet pikkuhiljaa ja ihottuma parantunut, ainakin melkein. Eli ei sitten se sopinutkaan. Palataan lähtöruutuun. Mutta sitä tarhattua riistaa (mitä lie) tyttö on syönyt nyt kolmena päivänä ja ainakaan vielä ei ole mitään kummallista havaittu. Ajattelin testata seuraavaksi riisin. Sitä on kokeiltu pariin kertaan jo useampi kuukausi sitten, mutta hanskat on lyöty jo lähdössä tiskiin syystä tai toisesta.

... Mikään pankki ei tunge kättelyssä meidän taskuihin tukkotolkulla rahaa? Käytiin pankissa lakki kourassa kyselemässä että kuinka paljon lainaa lohkeaisi, jos päädyttäisiin asunnon ostoon. Saataisiin melkein se mitä on kaavailtu, tosin mun oman asunnon myynnin ja auton loppujen osamaksujen ja varainsiirtoverojen jälkeen meille jäisi käsirahaksi käytännössä tuulen huuhtoma p*rse. Jotta saataisiin toivottu summa, tarvitaan henkilötakausta mikä oli aika järkytys Keittiömestarille. Mä sen arvasin kyllä, toisaalta mä olen meistä se joka tietää onko kymppi paljon vai vähän.
Antoivat kuitenkin ajattelemisen aihetta, viime viikonloppuna käytiin yhtä omakotitaloa (!) katsomassa ja nyt tulevana mennään sinne uudestaan ja pariin muuhun kohteeseen kun tiedetään kuinka paljon meillä on varaa maksaa. Mun poikamiesboxi pitää kuitenkin myydä, otettiin laina sitten mistä tahansa pankista. Joten myyntiin se näyttää vuokrauksen sijasta menevän. Vähän oikeasti itkettää, se on niin rakas asunto mulle. Vaikka enhän mä siellä ole yli puoleentoista vuoteen asunut mutta silti. Materialisti mikä materialisti.

Tässä on siis asuntoilmoituksia siis selattu viimeinen viikko blogien sijaan, ja sama näyttää jatkuvan. No, kahden viikon päästä on enempi tähänkin aikaa, kun työtaakka vähenee puolella. Tavallaan odotan että aamuisin ei ole tuli hännän alla rynnättävä töihin, mutta tavallaan on myös ollut kiva hengalla aikuisseurassa ja saada siitä liksaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti