sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Se tulee salaa

Eilen illalla saatiin, no ainakin toistaiseksi, heittää hyvästit yhdistelmälle puolinelson ja 10 millin ruisku. Opin tällä viikolla että maailmassa paljon vaikeita asioita, mutta tuollaisen kymppikuisen väkisin syöttö on yksi niistä vaikeimmista. Illalla TuVe joko antoi periksi tai tajusi että me kaikki kolme päästään helpommalla jos juo ihan kiltisti tuttipullosta melkein itse. Jonkinlainen joulurauha on siis laskeutunut myös tähän tölliin.

Otsikon mukaisesti tajusin tänään että joulu on täällä. Keittiömestari oli aamupäikkäreillä TuVen kanssa joten kiireen vilkkaan kaivoin joulukoristeet esiin ja ripottelin ne ympäri asuntoa. Joululahjat on onneksi hoidettu jo ajoissa ja ruokailut ulkoistettu mun vanhemmille minne kolistellaan huomenna joulua viettämään.
Lahjoista puheenollen, vähän pelottaa kun Keittiömestari ei ole kysellyt joululahjatoiveita mutta silmät kiiluen on myhäillyt nurkissa. Ei siinä, mä olisin onnellinen vaikka pussista pieniä kiviä mutta toivottavasti ei ole pettymystä tiedossa kun Keittiömestarille hankkimani joululahja on tänä vuonna tylsä ja tarpeellinen.

Viikon päästä töihin! Voi elämä. En pysty sanomaan jännittääkö vai pelottaako. Ilmeisesti samat tunnelmat on Keittiömestarilla, se on tässä viime päivinä esimerkiksi kysellyt mistä tiedän kuinka paljon vaatetta TuVelle pitää laittaa ulos lähtiessä (tää olikin vaikea kysymys) ja jos lähtee useammaksi tunniksi pois kotoa mitä kaikkea pitää ottaa mukaan (hoitolaukku riittänee).

Viikon päästä myös salille! Johan tässä onkin ollut lähes kuukausi taukoa, ensin oli kamala räkis (josta alkanut yskä jatkuu edelleen?), sitten reissua ja nyt tämä vatsaepisodi. Toisaalta kipeänä ei ole ruoka maistunut  joten paino lienee pysnyt jotenkin kurissa. Polttelee kuitenkin päästä jo treenailemaan. Keittiömestari sanoikin, että taidan odottaa salikortin lunastamista töissä enemän kuin itse töitä. Ei tuo nyt ihan väärässäkään ole...

Sovittiin Keittiömestarin kanssa, että huomenna ja joulupäivänä on meillä teknologinen joulurauha. Kummatkin pysyy pois koneelta ja netistä (mitään vessasurffailuja kännykällä ei myöskään siis sallita!). Telkkaria kuitenkin katsotaan, Joulupukin kuumalinja on pakollinen.

Leppoisaa Joulua kaikille lukijoille!


7 kommenttia:

 1. Pakkoruokinta on tosi inhottavaa, tällä vkolla just ruiskulla pakolla tungin kaksivuotiaan kurkusta alas ataraxia vesirokon aiheuttamaan kutiamiseen. Yritin kyllä ensin selittää miksi olisi hyvä avata suu vapaaehtoisesti..::-D

  Ihanaa joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tätä kautta ihanaa joulua myös fcookielle! ♥

   Poista
  2. Ihkua kuulla susta keksiseni!
   Onneksi tosiaan noi pakkoruokinnat on taaksejänyttä elämää!

   Poista
 2. Hyvää ja Onnellista Joulua teidän perheelle ja läheisillenne ! <3

  VastaaPoista
 3. Tein samanlaisen sopimuksen itseni kanssa. Nämä ovat viimeiset näpyttelyt koneella ennen kun alkaa muutaman päivän joulurauha. Hyvä, että teillä pöpö alkaa olla selätetty. Mukavas joulunaikaa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa joulua koko poppoolle! ♥ Virtsis

  VastaaPoista
 5. Nollis; <3

  Heinä, mulla vahingossa venähti tauko ihan koko pyhiksi, teki ehkä ihan hyvää?

  Acsu; <3

  VastaaPoista