torstai 20. joulukuuta 2012

Pöh ja höh

Eilen käytin tytön uudelleen sovitun mukaisesti tohtorin pakeilla, ja saatiin välttävät paperit. Kevyttä kuivumista oli, mutta muuten tehokkaalla pakkojuottamisella ei pitäisi ongelmia olla jos oireet pysyy pois. No reippaana tässä sitten oon kellon soinnin mukaan tarjonnut TuVelle maitoa ja soseita ohjeen mukaan, ja oman tulkinnan mukaan onkin mennyt ihan kivasti, sen enempi tuotoksia analysoimatta (tuli vastasyntynyt tyttönen vallan mieleen, silloinkin mulla puhelimen kello helisi ruokailun merkiksi).
Paitsi nyt illalla. Ensin ilmaantui varpusparvi yhtäkkiä pariin kertaan, ja iltakylvyn jälkeen tulikin sitten vaihteeksi yökkäri vaihto kertaa kaksi kun toinenkin pää falskasi.

Kun muut pähkäilee paistetaanko kinkku aattona vai aatonaattona, me sitten Keittiömestarin kanssa mietittiin meidän vaihtoehtoja. Lähteäkö heti päivystykseen vai odottaako aamua ja vointia tehdä sitten päätökset. Tehtiin kompromissi, ja varasin aamuksi jo valmiiksi lääkärin. Harmi etten saanut samaa jolla jo käytiin, mutta saman puljun tohtoreita kuitenkin.
Parhaimmassa tapauksessa saan hysteerisen äidin leiman, ja muita vaihtoehtoja en edes halua miettiä.

Toisaalta, eikö se maailmanloppukin tule huomenna sen maya kalenterin mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti