torstai 22. marraskuuta 2012

Kolme vuotta, eikä suotta!

Tervetuloa, tossa vasemmalla on vähän suolapalasta ja oikealla, öh, kinuskia? Täällä vietetään Ajatuskatkos-blogin kolme vee synttäreitä, peremmälle vaan.
No oikea päivä oli eilen, mutta näitä bileitä järjestellessä ei ehtinyt oikeana päivänä juhlia.

Keittiössä jutellaan miehistä ja testosteronista.
Matkalla kauppaan valittelin Keittiömestarille että jostain syystä mulle on monen kertaa tullut noin 12 tuntia kestävä nuha kunnon salitreenin jälkeen. Asia jäi vaiheeseen kun alettiin miettimään kauppalistaa, mutta kassajonossa kun oli sopivan hiljaista -mutta muita asiakkaita joka puolella ympärillä- sanoo Keittiömestari yhtäkkiä "se että tuut kipeeks varmaan johtuu testosteniruiskusta". Tuli muuten vielä hiljaisempaa siinä kassajonossa, ja aika harva pystyi olemaan katsomatta meihin päin. Keittiömestari siis ilmeisesti yritti sanoa, että endorfiiniryöpystä johtuu nuha, mutta hormonit meni sekaisin ja väsyneenä se puhuu muutenkin kuin googletranslator, kun jenkeissä vietetyt vuodet kuuluu hassuina sanoina ja sanajärjestyksinä (tai siis kun ne kääntää suoraan englanniksi ne kuulostaa ihan loogisilta).

Olkkarissa mietitään asumista.
Asutaan nyt siis vuokralla, ja pikkuhiljaa isolle firmalle jokakuukausittainen rahalahjoitus on alkanut tympimään (pankillehan sitä suorastaan ilosta kiljuen antaa rahaa). Ongelma vaan on (edelleen), että mä haluaisin asua kerrostaloasunnossa pk-seudulla, Keittiömestari haluaisi maalle johonkin ikivanhaan omakotitaloon. Huomaako joku tässä pienehkön ristiriidan?

Pinniksen vieressä puhuttaa allergiat.
Pidettiin taukoa rotaatiosta kuten kommenttiboxissa mainitsin, mutta jostain käsittämättömästä syystä ajattelin, että nyt olisi loistava tilaisuus kokeilla possua. Virhe. Virhe isolla Veellä. Kutina ja ärtyneet ihottumat on nyt pahempina kuin ikinä koskaan, ja viime yö oli yhtä nieleskelyä. Äiti nieleskeli kyyneliä ja tyttö pukluja. Ihme kyllä ei huolinut yöllä maitoa, ja aamuyöstä saatuaan uuden satsin Ataraxia (edellisen oli saanut jo alkuillasta) nukkuikin sitten monta tuntia. Aamulla askartelinki sitten suolavedessä liotetut harsotaitokset hetkeksi ihottumien päälle putkiharsolla ja teipillä. Uskomatonta mutta totta, ne tuntuu vievän punoitusta kutinaa pois paremmin kuin muut mömmöt. Aika työläitä vaan askarella, ja tietysti ne tyttöä kiusaavat kun ei voi kunnolla liikkua tuppojen kanssa.
Päätettiin että tänä vuonna testataan enää viljoja, ja sitten tie viepi lääkäriin. Vuoden iässä vastassa onkin sitten mahdolliset vehnäaltistukset kelaa varten, toivottavasti niitä ei tarvita!

Makkarissa pohditaan pinnallisia.
Pitäisi, tai no oikeasti haluaisin, käydä kampaajalla. Viimeksi kävin elokuun alussa! Olisi ehkä aika alkaa siirtämään habitusta moodiin jossa ei hengailla kotona pieruverkkareissa. Joista tulikin mieleen että ei niissä pieruverkkareissa oikein kehtaa töissä tepastella. Eli työvaatetta pitäisi hankkia, mutta en millään haluaisi ostaa vaatteita näihin kiloihin (se siitä oman ulkomuodon hyväksynnästä)? Jos pyytäisi mutsilta joululahjaksi vaikka kampaamoreissun ja itse hankkisi vaikka yhden siistin neuleen, jonkun trikoopaidan ja housut. Johan niillä pärjää pitkälle.

Kuten sanottu, tervetuloa ja toivottavasti viihdyt näissä bileissä vielä pitkään!

7 kommenttia:

  1. Päivän huutonaurukohtaus a'la Keittiömestari. Kiitos. :D

    Mutta pinnis veti vakavaksi. Elämä allergisen lapsen kanssa on kyllä melkoista jännän äärellä olemista ja itsensä syyttelyäkin taitaa olla.

    Kiitos suolaisesta kinuskista... eiku. Onnea kolmivuotiaalle. :)

    VastaaPoista
  2. Onnea ihanalle Kirsulle ja onnea ihanalle blogille! ♥ Ja onnea KM:lle, kyllä se siitä... :D Ja hurrrrjasti tsemppiä TuVelle, kyllä sekin siitä, varmasti! (Ja nyt sinne suolahuoneeseen! Ai siis miten niin mulla on joku pakkomielle siitä... XD)

    VastaaPoista
  3. Onnea Kärsälle! Millon blogilla alkaa uhmaikä?? Onks se oppinu jo pärisyttämään huulilla?

    VastaaPoista
  4. Hmmm... Kauankohan mä oon blogannu? :D

    Mutta juu... oikeen isosti onnea täältäkin!

    VastaaPoista
  5. Neo; multa oli kyllä nauru hukassa siellä kaupassa, nyt jo sentään hymyilyttää!.
    Arvasin kyllä että äitiys on tie ihmeelliseen itsesyyttelyn maailmaan, mutta tuntuu että nuo allergiat vielä lisää sitä.
    Kieltämättä aika jännäämistä on tämä elo. Se että tyttö lähti liikkeelle ns myöhään, olikin näemmmä siunaus. Koska nyt kun tuo maata pitkin matava rasvattu salama ehtii keittiöön ennen kuin silmä välttää saattaa suuhun päätyä jotain "luvatonta" kuten leivänmuruja tms ja sitten taas ihmetellään mistä oireilut johtuu..

    Acata; me ollaan oltu siellä suolahuoneessa x2! vielä olis kolme kertaa jäljellä. Vielä ei mitään merkittävää näy kummankaan ihossa, mutta toivossa on hyvä elää!

    LaPu; kiits! taitaa olla jo uhmis. Ei suostu päivittymään eikä anna kommentoida.. (eka taitaa kyllä johtua käyttäjästä). Taivasti osaa päristellä ja juosta karkuun :D

    EM; Kurkkaat kato vaan sieltä eka postauksesta niin tämäkin mysteeri selviää :) Tietty jos oot blogannut aiemmin, ja poistanut sen. Mutta nykyisen blogin alun löytänet kyllä :) Kiittireilu sinnekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut mahtii, että menitte, mitään haittaa siitä ei ainakaan varmastikaan oo. Toivottavasti auttais, mulla ainakin tuli ihosta ylipäätänsä tosi pehmonen ja se itse sessio on tosi rentouttava (toki häilyn sen 40 min kooman rajamailla siellä lepotuolissa enkä vahdi nuorempaa seuralaista joka mahd. yrittää pistellä suolat poskeensa tms.). Pidän isot peukut, että siitä on jeesiä!!!

      Poista
  6. Hei, onnea kolmivuotiaalle! :D Oletsä kyllä ahkera bloggaaja, perheenlisäyksestä ja kaikesta huolimatta oot jaksanu naputella tulemaan, mä nostan hattua. Ja oon salaa vähä kade. :D

    VastaaPoista