maanantai 19. marraskuuta 2012

Suutarin lapset

... kulkee ilman kenkiä, sanoi kotikoodari kun ei omassa blogissaan kommentoimaan pystynyt. En taas vaan tajua, jostain syysä kirjautuneena en pysty kommentoimaan omaan blogiin, siksi oon tylyttänyt eli ollut vastaamatta teidän kommentteihin.

Eilen tuli ykkönen kolmosen jälkeen, eli vietin synttäreitä. Ei olleet lainkaan huonot bileet. Vai voiko muka sellaiset olla jotka alkaa sillä että lauantai-illalla keitetetään kattilallinen kinuksia kakkuun? Sitä tuli valehtelematta puolitoista litraa! Lähti Keittiömestarilta vähän lapasesta etten sanoisi. Mutta kinuskikakku oli loistavaa, ja yllättäen kinuksia jäi vielä syötäväksi ehkä jädenkin kanssa.

En sitten keksinyt mitä toivon lahjaksi, joten sain uuden MP3-soittimen. Loistava valinta, sillä vanhassa akku kesti noin puoli tuntia. Nyt on vaan se vaikeus "täyttää" soitinta. Siskolta sain myös aivan loistavan lahjan, höyrypuhdistimen! Isänpäivänä olin pähkäillyt miten TuVen leluja voisi nopsasti putsata, joten sisko oli tehnyt reissun Biltemaan ja kyseinen härveli nököttää nyt meidän olkkarin pöydällä (kun on näin vanha ei jaksa siivota heti juhlien jäljiltä).

Työkaveri muisti myös synttärinä, ja toi lahjaksi uuden treenitopin. Kävin se päällä tänään tietysti treenaamassa (pakko sulattaa sitä kinuskia jollain tavalla). Voisin vaikka vannoa että treeni kulki paljon paremmin ja painot tuplaantui? Vähintään!
Se viimeviikkoinen zumba. Se oli ihan yhtä paljon ajanhaaskausta kuin pari vuotta sittenkin. Jos on kaksi vasenta jalkaa eikä yhtään rytmitajua, ei voi mennä hirveän vahvasti. Tällä viikolla ajattelin kokeilla venyttelyä.

Hah! Blogikarma petti pahemman kerran, TuVe vetelee edelleen täydet yöunet! Pientä tyytymättömyyttä on silti tytöllä ilmassa. Johtunee turvonneesta yläikenistä ja kulmahampaiden kärkien pilkottamisesta ikenen sisällä. 

4 kommenttia:

 1. pystytköhän vastaamaan.. kysyn silti! :) hieno juttu että tyttö nukkuu yöt hyvin. kuinka te siis siirryitte yksiin uniin, ja mikä teillä oli rytmi ennen yksiin uniin siirtymistä. mietin kans et oisko se viel yks syy miks meidänkin tyttö heräilis öisin. siis miten päätitte että yhet unit riittäisi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Parhaat asiat syntynee vahingossa, vähän kuten nää yhdet päikkäritkin (eli isänsä unohti laittaa iltapäiväpäikkäreille kun mä olin kaupassa ja todettiin toimivaksi..)

   Mutta ennen tätä rytmi oli about:
   herääminen milloin tahansa klo 6-9 ja maito heti perään
   10.30 lounas ja sitten unet 30-90min
   14.00 välipala
   16.00 unet max 45min (herätin jos meinas pidempään nukkua)
   18.00 päivällinen
   20.00 maito ja uneen tainnutus

   nyt sen sijaan:
   9.00 ylös ja maito
   11.00 lounas ja sitten unille (yritän venyttää unille laittoa mahd lähelle klo 12 vaihtelevalla menestyksellä) ja uni kestää 1,5-2,5 tuntia
   15 välipala
   18.30 päivällinen
   (tässä välissä armotonta viihdytystä ettei väsy kiukku iske)
   20.30 maito ja unten maille

   Ja siis tällä hetkellähän toi tytön "lounas" ja "päivällinen" on satsi bataattia ja "väipala" yks banaani (maitoa saa myös noilla ruokailukerroilla, eli vuorokauteen yht 5 krt). Rotaatiot on tauolla kun nautitaan ehjistä öistä ja mietitään uusia ruokia..

   Poista
  2. ok. kuulostaa järkevältä. onko vielä illat ollu viihdytystä, tarkotan et onko jo tottunu siihen että valvoo pitempään iltasin? oliko aamusin kiukkuamista? ihanalta näyttää tuo että herätys on siirtyny tuonne yheksän kieppeille! :)

   Poista
  3. Aika nopeasti tottui, varmaan jossain 4-5 illassa, enää ei iltaisin ole mitään sellaista väsymykseen liittyvää kiukuttelua tai käninää ilmassa.

   Enpä muuten aiemmin tajunnutkaan, että aiemmin aamupäivät ennen ekoja päikkäreitä oli vähän sellaisia kiukkuisia, mutta nyt tyttö kikattelee aamulla itsekseen ja on hyväntuulinen ana sinne päikkäreihin asti. Aikaisemmin yleensä myös heräsi itkemään, tai itkuun.

   Selvästi siis kroppa lepää paremmin, vaikka nukkumiskertoja onkin vähemmän.

   Nämä myöhäiset aamut on ihania, tänäänkin ehdin herätä ite ennen tyttöä joten kumpikin oli paremmalla tuulella!

   Poista