torstai 15. marraskuuta 2012

Kuulumiset hetkessä

Kostakoon karma, mutta nyt on pakko hehkuttaa. Kuusi yötä on TuVe nukkunut 12 tuntisia öitä. Saattaa yöllä havahtua, mutta aikansa öhisteltyään nukahtaa itse uudelleen.
Mitään varsinaista unikoulua ei harrastettu. Ainoa muutos oli, että tyttö nukkuu enää yhdet päikkärit. Koska yöunet on 21.30-9.30 (aamu-uninen äiti kiittää!), yhdet tunnin tai kahden päikkärit ynnää unimäärän tavoitteelliseen noin 14 tuntiin. Eipä tuo iltaisin kummemmin väsynyt ole, joten näillä mennään.

Joulukuun jumppaongelma on lähes selätetty, sain synttärilahjaksi 10-kortin läheiselle uimahallille. Voin kortilla käydä salilla tai uimassa (vesijuoksemassa). Kymmenen kertaa on aika paljon, ottaen huomioon että joulukuussa on joulunpyhät (no kidding!), risteily (ilman lasta tai sen isää!) ja mahdollisesti vielä pieni Suomiturnee kakrulaisen kanssa.

Kävin eilen töissä sopimassa työnkuvasta. En palaa niihin töihin joista jäin äitiyslomalle, vaan astun uratikkailla yhden askelman alaspäin, käytännössä omasta halusta. Lisäksi teen isäkuukauden jälkeen myös Kataisen Jykän onnelliseksi tekemällä osa-aikaisuutta hoitovapaan sijaan (50%). Isovanhemmat saavat nauttia lapsenlapsestaan noin kerta viikkoon, kun osutaan Keittiömestarin kanssa samaan aikaan työmaille.

Mulla on sunnuntaina synttärit ja ikäriisi on tosiasia (viime vuonna kolmenollan tullessa täyteen taisi hormonihuurut tasoitella pahimmat ikädraamat). Nyt pitäisi keksiä joku lahja mikä pyytää Keittiömestarilta. Se on mua painostanut jo kuukauden päivät, enkä keksi mitään "kivaa". Yritän pysyä vielä tolkuissa, ja miettiä jotain noin viidenkympin arvoista, sillä Keittiömestarille synttärilahjaksi antamani piirtolevy maksoi sen verran.

Salikytkyä on tosiaan jäljellä enää muutam viikko, joten otetaan sitten kaikki irti vikoista päivistä. Menen tänään Zumbaan. En tykännyt siitä kun viimeksi kokeilin (n 2 vuotta sitten). Silti kun katselin tarjolla olevaa jumppaohjelmaa, ei siellä mikään tuntunut järin houkuttelevalta. Joten salitreenin jälkeen laitetaan tänään kahdella vasemmalla jalalla koreasti!

1 kommentti:

  1. Jestas, kateeksi käy tuo jumppa/sali -aktivisuutesi. Itse pääsen maksimissaan kerran viikossa joogaamaan ja kerään edelleen innostusta aktivoida salikortti uudelleen. :/ (puuh!)

    VastaaPoista