maanantai 27. elokuuta 2012

Puoli vuotta, eikä suotta!

Morjensta pöytään kaikki!
Meidän mökkimatka vähän venähti, kun tyttö täyttää tujautti puoli vuotta kesken mökkeilyn, ja sitähän piti tietysti juhlia. No sitä sitten juhlittiinkin, ensin mökillä mun vanhempien ja siskon kanssa, sitten gummitädin luona, sitten kotona Keitiömestarin siskon toimesta ja eilen vielä käytiin tempaisemassa kakkukahvit Keittiömestarin veljen luona.
Viikon päästä pitäisi juhlia vielä kerran, matkataan pohjoiseen Keittiömestarin vanhempien hoiviin viikoksi.

Valehtelisin jos väittäisin ettei jännitä muuten tuo reissu. Vaikka TuVe tuntuu olevan aikamoinen reissukissa, on silti 11 tuntia autossa aika paljon. Päätettiin kuitenkin repäistä koko reissu läpi Suomen yhteen menooon, muuten päiviä Anodin luona jäisi vietettäväksi niin vähän kun Keittiömestarilla on vain yksi viikko lomaa. Vuokrattiin ensi viikon pelipaikalta kuitenkin meidän pesueelle mökki, saadaan nukkua rauhassa ja ottaa ehkä vähän omaa aikaakin. Tai no mä saan, Keittiömestari varmaan viihtyy kotinurkillaan hyvin. Mä voin sitten vaikka jonain päivänä mennä nukuttamaan TuVen päiväunille mökille, ja ehkä jäädä hetkeksi itsekin lepäilemaan. Vaikka Keittiömestarin vanhemmat ovatkin äärimmäisen mukavia ihmisiä, ne on revitty niin erimaailmasta kuin meikäläinen ja usein energiaa menee siihen että pysytään jutuissa samoilla taajuuksilla.

Niin vuokramökki sijaitsee siis n. 10 minuutin ajomatkan päässä Keittiömestarin vanhemmilta, joten pienet huilitauot on helppo hoitaa. Ja uskon tilanteen olevan molemmin puolinen.
Kun kerrottiin että vuokrataan mökki niiltä nurkilta, ei vastustus ollut järin suurta. Keittiömestarin vanhemmat kuitenkin painii jo ikämies/naissarjoissa, joten pieni ilta- ja aamurauha lienee arvostettua.
Niin ja jos kuitenkin isovanhempia himottaa mahdolliset yöheräämiset ja aamukiekaisut ennen sianpieremää, voidaan varmasti neuvotella pienestä yövierailusta tuon puolivuosikkaan kanssa. Voitaisiin sitten Keittimestarin kanssa ottaa ehkä vähän laatuaikaa pienellä mökillä pienen järven rannalla.

2 kommenttia:

 1. Uskoakseni ihan viisas järjestely tuo mökin vuokraus. Minusta ilta- ja aamutoimet on mukavinta oman perheen kesken. Näin mummona väsyy jo helpommin ympärivuorokautiseen hälinään vaikka seura olisi mitä rakkainta. Yö tai pari menee kyllä lasten kanssa. Teille jää varmasti molemmin puolin paremmat muistot vierailusta.
  Olisi kiva kuulla miten reissu sujui.
  t.Mummeli
  t.

  VastaaPoista
 2. Kun puolivuotissynttäreitä vietetään noin hienosti, niin minkälaiset mahtaa olla sitten 1-vuotissynttärit!! =)
  Oikein hyvää matkaa teille sinne pohjoiseenkin!

  VastaaPoista