lauantai 30. heinäkuuta 2011

She is alive!

No mutta iltaa!
Vedinkin kaksi viikkoa blogimykkälakkoa, vahingossa ja tahallaan.
Tämä on vain tällainen nopea pyörähdys, huomenna pakkaan taas kimpsut ja kampsut ja poistun virtuaalimaailmasta todellisuuteen viikoksi. No mitäs tässä on sitten tapahtanut viime aikoina?

Kaksi viikkoa sitten muutettiin, lähes kunnialla. Tai no ihan kunnialla se meni. Mikään ei mennyt rikki ja varsinaista kantoa tapahtui meikäläisen ja Keittiömestarin asunnosta tasan kuusi tuntia. Siinäpä sitten sen rupeaman jälkeen ihmeteltiin että mitäs nyt? No ei muuta kuin sohvaa paikalleen ja digiboxia viritykseen ja kooma päälle. Seuraava viikko sitten vähän kerrallaan laiteltiin tavaroita paikalleen, nyt alkaa näyttää jo siedettävältä. On tässä vieläkin vähän tuplaongelmia, siis mitä tehdä toiselle kahvinkeittimelle, paahtimelle, silityslaudalle? Tuossa noi tuplat hengailee eteisessä kunnes asiaan keksitään pätevä ratkaisu. Mutta kotiolot on tälä hetkellä muuten stabiilit.

Avoliitto itsessään on sujunut helposti. Tai no ollaan asuttu samassa osoitteessa kaksi viikkoa, mutta 6 päivää olen hengaillut mökillä. Että mukavasti menee. Vielä mukavampaa on se, että olen ollut viikon lomalla ja lomaa on vielä kolme viikkoa jäljellä. Ei huono.
Eka viikko meni mökillä äipän hoivissa, huomen illalla startataan pohjoiseen ja mennään Keittiömestarin kanssa viikoksi sen porukoille Lappiin, sen jälkeen viikko hengailua kotona ja sitte viimeisellä viikolla roadtrip Seinäjoen suuntaan. Nyt tarvitsisi purkaa mökkikassi numero yksi, ja täyttää kassi numero kaksi.

Palailen linjoille seuraavan kerran viikon päästä kun tullaan pohjoisesta. Acata, palailen silloin myös haasteisiin. Nyt, hyvää heinäkuun loppua ja eloisaa elokuuta!

5 kommenttia:

 1. Mitä sille vatsapeitteiden alla hengailevalle olennolle kuuluu? Siis sille suolenmutkaan eksyneelle pierulle?? :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että oot ees hetkellisesti back ja alive!!! Nauti lomasta, palataan! :)

  VastaaPoista
 3. Toppis; the IsoPieru on ainakin toistaiseksi mukana, saa mut vähän väliä hyväilemään vessanpönttöä ja syömään majoneesia (yleensä tykkään vaan aiolista), puolentoista viikon päästä torstaina meillä on varattu kaupungin tarjoama näyttö hänen yksiöönsä, sitten nähdään onko kaikki hyvin. Toivossa elellään jne :)

  Acata; Nautin, parhaani mukaan.. Kiva kun kaipailet :D

  VastaaPoista
 4. Voi Pierua. <3 No todellakin kaipailen, tuu jo takas! :) Ikävissäni kävin jo vähän tunnustelemaankin:

  http://tilauksessaelama.blogspot.com/2011/08/tunnustelua.html


  :)

  VastaaPoista
 5. Olis nasta nähdä, miten Birgitta/Paavo Buubba on sisustanut yksiönsä! Saisko sit kuvan tänne? Vois sit siitä vertailla muiden yksiöitä, et onko Birgitta/Paavo laittanut istukan samaan kohtaan kuin muut ja missä kohdin ulko-ovi sijatsee kahteen savupiippuun nähden? Eiku se taitaaki olla vakio...

  Ja kiinnostuneet vois tehä tarjouksia! "Vapautuu 3/2012. Yksi huone. Ei keittiötä (ruoka tulee valmiina erityisen putken kautta). Ei wc:tä (kuonat poistuu samaa putkea pitkin, mistä ruoka tulee...miten tää kuulostaa hieman kornilta..?). Ei ilmastointia (tai no ehkä vähän sen vuokranantajan tiimoilta). Vesi kuuluu vuokraan. Ei sähköä, asunto on kaukolämmössä, veriputket. Sitouduttava vähintään 8 kuukaudeksi pysymään sisällä. Kotivakuutus vaaditaan. Ei saa aiheuttaa häiriötä vuokranantajalle klo 22 jälkeen eikä sunnuntaisin. 1.näyttö viikon kuluttua."

  Kiinteistömaailma on menettäny mussa jotain suurta...!

  VastaaPoista