keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Hilirimpsis

Ohhoh, onpa edellisestä postauksesta aikaa. Yksi syy siihen ei varmasti yllätä ketään, tuo tavaroiden pakkailu vie yllättävästi aikaa. Tai mikä pakkailu? Edelleen on pakattuna samat 8 laatikkoa jotka pakkasin jo viime viikolla, mutta tavaroita olen käynyt läpi hitaasti ja (epä)varmasti.

Keittiömestarilla on käynnissä oma suruprosessinsa, kissat lähtevät ensi viikolla. Joten mulle on hyvä kiukutella mistä tahansa, ilmeisesti. No oikeassahan se on, ilman mua ei tarvitsisi elukoista luopua.
Mä työstän paljon maallisempia murheita, yhtäkkiä on iskenyt haikeus siitä että tää poikamiestyttöelämä jää taakse. Vaikka en nyt joka ilta ole rimpsalla juossutkaan, se omaehtoinen meneminen ja tuleminen rajoittuu. Ei sillä että joutuisin jotenkin nyrkin ja hellan väliin (sinne ei ole asiaa), mutta on se vissiin jollain tapaa korrektia ilmoittaa toiselle menoistaan? Ja sitten vielä tästä asunnosta luopuminen, tää kämppä on ollut mun unelmien täyttymys, loistavalla paikalla ja sopivan hintainen. No pysyyhän tää edelleen mulla kun laitoin tän vaan vuokralle, mutta silti en enää asu täällä. Vaikea juttu selittää, mutta näitä seiniä tulee ikävä.

Äippä ja sisko on jatkaneet sujuvasti elämäänsä, eivätkä vieläkään ole onnittelleet uudesta asunnosta tai avoliitosta. Keittiömestarin mukaan pitäisi näille henkilöille ehkä mainitä että ovat loukanneet meikäläistä töksäyttelyllään ja että olen edelleen asiasta pahoilla mielen. Höh, se olisi liian helppoa ja kypsää toimintaa, jatkan edelleen mökötystä. Kai tässä olisi aihetta olla isompi ihminen, varsinkin kun nuo ovat autuaan tetämättömiä siitä kuinka pahoillani olen.

Pari yötä on mennyt näitä juttuja pähkiessä, taidan painua nukkumasaa morjestamaan jo ajoissa!

6 kommenttia:

 1. "Höh, se olisi liian helppoa ja kypsää toimintaa, jatkan edelleen mökötystä." :DDDDD

  VastaaPoista
 2. Kuulemma yllättävän usein tuollaisen perheenkeskisen kylmäkiskoisuuden takana on kateus, tiedostamaton sellainen. Valitettavaa. Toisaalta, voihan sen vain päättää sitten tulkita niin, että niidenkin mielestä sun elämä on kahdehdittavaa :-)

  VastaaPoista
 3. Toppis, :D

  Veela, mun on vaan hirveän vaikea ymmärtä miksi nuo kaksi olisi mulle kateellisia? Eipä tuollainen vuokra-asunto niin kadehdittava paikka ole? Ja tuskin äippä on Keittiömestaristakaan kateellinen, on kuitenkin onnellisesti faijan kanssa naimissa jo 43matta vuotta?
  Sisko voisi teoriassa olla kateellinen parisuhteesta, mutta sekin tuntuu olevan aika kaukaa haettua? Mutta tutkimattomia ovat naisten mielten tiet, kai tässä jossain välissä pitäisi reipastua ja ottaa asia puheeksi.. Mutta nyt on niin kuuma etten jaksa :)

  VastaaPoista
 4. Helppo ja kypsä toiminta on ihan yliarvostettua. :D Mut tosi kurjaa, etteivät osaa iloita sun puolesta tai ainakaan näyttää sitä. :(

  VastaaPoista
 5. Mä luulen, että tuohon voi liittyä pelkoa, että sinä jotenkin muutut (ja kehityt) elämänmuutosten ja uuden perhetilanteen takia. Eli voisi ehkä olla tuollaisesta "et koskaan muuttua saa" -ajatuksesta. Ja komppaan Veelaa, ettei ole tietoista heiltä.
  Juota ne tupareissa juovuksiin, laitatte kyynärpäät pöydälle ja puhutte asiat halki.

  VastaaPoista
 6. Sulla on elämässä uutta ja säpinää ja muutosta, kyllä siitä voi kuka vain olla kateellinen :-) ja kyllä se siitä ajan kanssa lutviutuu..

  -Veela

  VastaaPoista