torstai 14. heinäkuuta 2011

Avaimet tassussa ja netti hukassa!

Wu-Huu! Äsken kävin hakemassa uuden kotiluolan avaimet, ja sainkin niitä melko nipun (6kpl, ja yksi on vielä maalausliikkeellä). Ei osannut jamppa kertoa mihin ne avaimet käy, mutta epäiltiin että asunnon ja ulko-oven lukkojen olevan eri sarjassa, mikä selittäisi niin julmetun määrän avaimia. No, parin tunnin kuluttua ollaan fiksumpia kun pääsen kokeilemaan avaimia oviin. Aika monta kokkia on muuten tässä vuokrasopassa, talon omistaa vakuutusyhtiö Y, isännöitsijä on X. huoltoyhtiö on W, ja avaintenhallinta on firmalla Q. Kenen mielestä hiukan epäselvää? Ja Keittiömestari ratkaisi asian kätevästi delegoimalla meikäläiselle kaikki soittelemiset ja selvittelyt. Näppärä mies.

En tiedä onko sattumalla osuutta asiaan, vai onko äippä ja systeri jutelleet keskenään. Eilen nimittäin puhelin soi kahdesti peräkkäin, ensin soitti sisko ja tarjosi (paketti)autoaan käyttöön viikonlopuksi (olin muuten suunnitellut sen ottavanikin, en vaan ilmeisesti ollut systerille muistanut asiasta mitään sanoa) ja sen jälkeen soitti äiti ja kertoi että tulevat mökiltä viikonlopuksi tänne että voivat tarpeen mukaan autella muutossa. Tulkitsin tämän jonkinasteiseksi hyväksymiseksi, vaikka en sellaista heiltä kaipailekaan. Täytyy katsoa jos tulisi sopiva tilaisuus että voisin näiden meidän perheen naisihmisten kanssa jutskailla rauhassa.

Ai niin, sopii varautua täältä suunnalta blogilomaan. On tollasta pientä muuta puhaa viikonlopuksi suunnitteilla, ja varmaan tavaroiden läpi käyntiin menee vielä suurin osa ensi viikkoakin.
Vaikka ei sen puoleen, arvatkaa kuinka kävi netin kanssa? Oltiin sovittu Keittiömestarin kanssa että mä hoidan vuokraus-, sähkö- ja vakuutuskuviot kuntoon, Keittiömestarin vastuulle jäi siirtää netti (siirretään sen netti ja irtisanoin omani kun mulla oli puolet hitaampi). Niin että kuka arvaa toimiiko meillä uudessa asunnossa netti? Arvatkaa vaan onko se yks käynyt edes sopimassa sen siirrosta? NiinPÄ.

Näihin kuvioihin ja kelluntoihin, mä poistun takavasemmalle raahaamaan laatikoita. Eli todennäköisesti tuun huomenna uudestaan postaamaan!

5 kommenttia:

 1. Miehet! Sä hoidit omat tehtäväsi tunnollisesti ja sitten käy noin. Tsemppiä muuttoon joka tapauksessa. Siitähän ne yhteentörmäykset vasta alkavatkin eli raportteja odotellessa...;D

  VastaaPoista
 2. Oohan rauhallinen niiden laatikoiden kanssa! Laatikot voi muuten jättää purkamattakin - sitten jos et ole jotain asiaa vuoteen tarvinnut, ne avaamattomat laatikot voi viedä pelastusarmeijalle. Tai jättää odottamaan uutta muuttoa.

  VastaaPoista
 3. Hurjasti muuttotsemppiä!!!! Laita mies asialle ja tee itse perässä... ;D

  VastaaPoista
 4. Vieläkö oot netittä? Pöh, tuu jo takas! :)

  VastaaPoista
 5. Krääh... Vahingonkierrättämisen jalossa hengessä pukkasin sulle pientä haastetta, kun oikein tahdot neiteillä:

  http://tilauksessaelama.blogspot.com/2011/07/haastavaa.html

  XD

  VastaaPoista