maanantai 20. huhtikuuta 2015

Hikinen syöksykierre

Tai tarinoita siitä kuinka pullero karistaa läskejä.
Nyt on useamman viikon paino tippunut keskimäärin noin 700 grammaa viikossa. Ei se paljon ole, mutta syksyllä paino nousi melkein samaa tahtia joten olen todella tyytyväinen itseeni.
Ja nyt kerron teille salaisuuden laihtumiseen: syö vähemmän kuin kulutat! Ei mennyt kuin 33 vuotta tuonkin tajuamiseen.

Selvästi lisääntyvä valo helpottaa painonhallintaani. Koska kaikki onnistumiset on tapahtuneet keväiseen aikaan, kun päivät ovat alkaneet pidentyä. Vielä kun homman saisi jotenkin kontrolliin, eikä paino nousisi sitten syksyisin iltojen pimentyessä.
Mutta nyt iloitsen kapenevasta uumasta, enkä välitä siitä että osasyy kapenemiseen on varmasti työstressissä.

Saliohjelmien kanssahan olen aina ollut että en keksi monijakoiseen riittävästi liikkeitä nönnönnöö tai pelkät jalkapäivät salilla on nönnönnöö. Ymmärtänettä mitä tarkoitan.
Olen tässäkin asiassa törmännyt loistoratkaisuun. Tässä meidän kylällä on kaksi salia, tai no oikeastän kolme, mutta käyn niistä kahdella. Toiseen olen ihan lunastanut kulkukortin, ja toisessa saa firman piikkiin käydä neljänä päivänä viikossa.
Siellä omakustanteisessa käyn treenamassa navasta ylöspäin, ja työpaikan tarjoamalla salilla sitten navasta alaspäin. Kas kun ei pääse nönnönnöö iskemään lainkaan kun vaihtelu virkistää.

Eli lyhyesti vähemmän painoa ja nönnönnöötä, enemmän hyvää mieltä ja paremmin istuvia vaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti