lauantai 14. helmikuuta 2015

Valentin

Jee. TuVen ainoat oireet on tulleet siitä siipikarjasta. Vähänkö siistiä, ensi viikolla vedetään synttäreillä kermakakkua koko porukka. Kakkua tulee muuten oleman, vaikka oltiin vähän Keittiksen kanssa puhuttu et jos jotain muuta kuin kakkua, vaikka jotkut leivokset kun vieraita tulee vähän. No tähän tuli muutos kun TuVelta kysyi mitä hän haluaa lahjaksi: Kakkua!! No sitä sitten kun kerran toinen pyytää. Nopeasti on oppinut tavoille, ottaa huomioon että tuo kohta kolme vee ei ole koskaan kakkua syönyt...

Tällä viikolla on tehtynä viisi treenikertaa. Painoa on puoli kiloa enemmän kuin viikko sitten. Paastoilua en ole saanut tehtyä kun tuo urheilu vetää puoleensa. Koska maailmassa ei ole ärsyttävämpää asiaa kuin jättää treeni kesken nälkään hyytymisen vuoksi. Mutta painonnousu kertoo että ruokailut on muutenkin pielessä, kun vaan saisi itsestään niin paljon kiinni että sitä lähtisi muokkaamaan.

Täällä maaseudun rauhassa on vietetty ystävänpäivää suomalaistyypillisesti. Olen kerrankin tarttunut puhelimeen ja rimpauttanut kaikki ystävät läpi,  juoruillut tärkeitä ja joutavia ja sopinut tällejä. Keittiömestari on viettänyt laatuaikaa parhaan kaverinsa kanssa, eli istunut pelaamassa jotain jonninjoutavia taktiikkapelejä. Mutta hän on onnellinen pelatessaan ja mä olen onnellinen kun saan olla kaukosäätimen yksinvaltias!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, elämä ilman siipikarjaa on niin paljon helpompaa, kuin elämä ilman kakkua :D

  VastaaPoista
 2. WHA-WHA-WHATS GOING ON HERE? (oho, kapsit jäi päälle) Täällähän se Puntin virtuaalikummilapsi ihanoine äitineen vaan aktiivisena tarinoi! Onko hivenen hienoo olla takas täällä? No ON!

  VastaaPoista
 3. Veela; totta. Mielummin syö kakkua ja harmittelee ettei voi syödä kanaa kuin toisin päin!

  LP: Voi Virtsis oot bäk!

  VastaaPoista