torstai 5. helmikuuta 2015

Vain yhden oksun tähden

Pisteet otsikosta.
Sain kuin sainkin lähetettyä keittiölle viestiä TuVen dieetin kokeilupurusta. 2 viikkoa ja palataan asiaan.
Tiistaina oli tullut oksu päikkäreiden jälkeen, lounaalla oli ollut broileripastaa. Syyttävä sormi osoittaa siipiveikkojen suuntaan, sillä syksyllä tuli sama efekti kalkkunasta. Ja venhäsämpylöitä on syönyt ja maitoa juonut ennen ja jälkeen ilman mitään ongelmaa. Kuten on syönyt kaikkea muutakin rajoittamatonta.

Hirveän väännön jälkeen (Keittiömestarin kanssa, joka haluaisi palauttaa bataattia ja poroa dieetin, ihan varmuuden vuoksi) laitoin keittiön viestin että jätetään nyt jo pois kaikki lentävät eläimet. Saatoin väsyneenä murjaista että jos tarjolla on lentävää lehmää niin ei sitäkään sitten tytölle anneta. Eivät vastanneet mitään, mutta ei tainnut olla yllätys.

Jänniä aikoja elellään. Hassua oli hakea tyttö hoidosta vähän etuajassa kun olivat vielä välipalalla. Ja löytää toinen mussuttamassa juustosämpylää ja mansikkaraparperikiisseliä hyvällä ruokahalulla.

Huomenna olen itsekäs äiti. Lykkään lapsen normiaikaan hoitoon ja karkaan salille ja uimaan ennen työpäivää. Normaalisti olen perjantaisin karannut vähän aiemmin ja hakenut TuVen kotiin välipalalle, mutta huomenna ajattelin kokeilla aamujumppakomboa ja hakea tytön vasta normaaliaikaan välipalan jälkeen.

3 kommenttia:

 1. Meillä kananmuna oli se, joka sai erityisesti laatan lentämään.

  VastaaPoista
 2. Aamun liikunta virkistää!
  Voi kurja, jos ottaa takapakkia TuVen ruokailut. :(

  VastaaPoista
 3. No munaa Keittiskin eka epäili. Mut esim tänään oli syönyt Runebergin torttuja (eiks siinä taikinassa oo munaa?!) hyvällä ruokahalulla ilman oireita...

  VastaaPoista