sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Vähän ja vielä vähemmän dieettiä

Viikko vapautettua ruokavaliota takana; yksi oksu ja yksi valvottu yö maksettu oppirahoina. Viime yö meni valvoessa, oli maha kipeä kuulemma. Rauhoittui kyllä silittelyllä ja vieressä nukkumisella. Eilen söi suht normiruokia, mitä nyt yhden voi silmäpullan mummolassa. Mutta siitä söi puolet jo klo 13 ja loput klo 18 että olisi tuo jo aiemmin valitellut oloa. Taisi vaan mummon hoidossa syödä itsensä noin muuten ähkyyn ja uusiin ruokiin totutteleva elimistö vähän oikutella. Koska tänään on vointi ollut ihan ok.

Itsellä on ollutkin taas jumppaviikko, viisi vähintään tunnin kestävää urheilusuoritusta. Sähköpaimen ranteessa on ollut myös tyytyväinen, maanantaista perjantaihin saavutin asetetun tavoitteen askeleissa. Nyt viikonloppuna en, enkä kyllä ole liikkunutkaan yhtään. Ai miten niin olen polaarinen näissä urheiluhommissa?

Tänä vuonna en ole saanut siitä osapaastosta oikein kiinni, osittain syytän uutta työtä ja sen rytmiä, mutta itse olen kuitenkin ollut laiska. En oikein ole jaksanut tehdä sitä ajatustyötä tämän uuden työn kanssa että minä päivinä paastoan. Mutta aikomus on kyllä kova ottaa itseä niskasta kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti