perjantai 22. maaliskuuta 2013

Munat ojoon!

Meillä on ruskeita ja kahta eri kokoa.
Minkä sortin munia teidän hou- eiku koreista löytyy?

Sunnuntaina on se oksilla huitomispäivä, muistin sen tänään ja tarjouskahvin kanssa ostin tosiaan kahta eri sorttia suklaamunia mahdollisia virpojia varten. Viime vuonna ei käynyt ketään, mutta nyt kuluneena vuonna olen bondanut pihan äitien ja lasten (ja yhden isän) kanssa, joten riskit ovikellon soimiseen ennen sianpieremää on nousseet.
Ja jos sellainen tuuri käy ettei kukaan eksy oven taakse niin aina voin syödä suklaat itse? Siksi ostinkin vaan hyviä suklaita.
Sen enempää meillä tuskin pääsiäistä vietetään, allekirjoittanut heiluu töissä kaikki pääsiäispyhät vielä iltavuoroissa dollarin kuvat silmissä kiiluen.

Vieläkin on huomisen kuviot auki, näillä näkymin koomaillaan kotisohvalla. TuVe tunkee vissiin ihan tosissaan niitä hampaita ja on kestokärttyinen, joten en viitsi hoitoon väkisellä kipata kiukuttelevaa kersaa.
Mutta katsellaan huomenna, jos vaikka tekisi jotain spontaania.

Huomenna ajattelin kuitenkin tungeta salille, sen verran hyvä boogie on päällä. Oon tälle viikolle treenannut jo kolme kertaa, mikä oli tavoitekin. Enkä ole pahemmin edes herkutellut, vaan vetänyt normia kotiruokasettiä. Paitsi yhden ison lakun söin. Ja tänään vähän viineriä ja tuplasuklaa keksejä. Mutta toisaalta tänään raahasin myös pesukoneen toiseen päähän asuntoa (ylimääräinen) ja siirtelin faijan kanssa kirjahyllyn osia ympäriinsä. Painonmuutoksesta en osaa sanoa kuin C, sitä mun vaaka on huutanut tän viikon. Oisko patterit lopussa?

Hei tää oli 400. postaus tähän blogiin. Jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti